nieuws

V A S T opent vestiging in Nederland

Ondernemen

V A S T opent vestiging in Nederland

V A S T (Vehicle Accessory Service Team) is leverancier van een uitgebreid assortiment van accessoires voor bestelauto’s en pick ups. De Belgische specialist heeft in Waalwijk een Nederlandse vestiging geopend.

Na een succesvolle ontwikkeling in België in de afgelopen jaren, is V‑A‑S‑T Nederland op 1 januari 2013 in Waalwijk van start gegaan. Stefan Alflen is aangesteld als filiaalmanager voor deze vestiging voor de Nederlandse markt.

Het V‑A‑S‑T concept bestaat uit het leveren en monteren van accessoires ter plaatse. Het assortiment bestaat onder andere uit stalen en aluminium imperialen, side bars, vele soorten laadruimtebetimmering, antislip laadvloeren en raamroosters. Goed opgeleide technici monteren deze producten met behulp van een speciaal ontwikkelde draagbare kraan op locatie bij dealers, fleetowners en wagenparkbeheerders, zodat de technici van deze bedrijven zich kunnen blijven focussen op hun eigen activiteiten. Dezelfde diensten kunnen worden aangeboden aan de Bedrijfswageneigenaren, die tevens welkom zijn in het V‑A‑S‑T Service Center te Waalwijk.

Reageer op dit artikel