nieuws

Nieuw softwarepakket van WCC voor banden en wielen

Ondernemen

Het nieuwe softwarepakket van WCC voor de banden- en wielenbranche heeft als belangrijke functie het gecombineerde voorraadaanbod van alle leveranciers in één pakket. Hiermee hoeft het garagebedrijf niet langer in de voorraden van al zijn leveranciers te zoeken naar de beschikbare banden tegen de beste prijzen.

Nieuw softwarepakket van WCC voor banden en wielen

De database beschikt over ruim 13.700 verschillende banden, die allemaal te koppelen zijn aan zowel de eigen voorraad als aan de voorraad van de leveranciers. De ‘WebCarConfig automotive software’ van WCC is toepasbaar als balieverkooppakket, maar ook als ‘alles in één pakket’ waarin de business-to-business (b2b) klanten of zelfs business-to-consumer (b2c) klanten direct toegang hebben tot het assortiment.

Prijs bepalen
Alle zakelijke klanten kunnen inloggen in de shop door middel van een eigen login. Het aantal klanten is onbeperkt. Aan elke klant wordt een klantgroep toegekend, die is gekoppeld aan een vooraf ingestelde prijsstructuur. Dat kan de inkoopprijs plus winstmarge minus korting zijn of inkoopprijs minus korting plus winstmarge of een bruto adviesverkoopprijs minus een korting. Voor alle merken kunnen deze instellingen apart overruled worden.

Als baliepakket is de offertefunctie ideaal. Het maakt het voor de shopeigenaar mogelijk om in een handomdraai in te loggen als b2b klant en direct een offerte te maken en te verzenden. Er is een automatische zoekfunctie; de koppelingen tussen de auto’s en de banden zijn reeds aanwezig en kunnen zelf verder worden uitgebreid met eigen producten. WCC Software biedt de b2b Tyreshop ter introductie aan voor € 499,00 éénmalig en € 85,- per maand, inclusief de registratie van de domeinnaam voor de shop.

Reageer op dit artikel