nieuws

KAVO introduceert vernieuwde website en E-catalogus

Ondernemen

KAVO introduceert vernieuwde website en E-catalogus

KAVO, de specialist en distributeur van Aziatische auto-onderdelen, introduceert haar vernieuwde website. Nieuw is de online E-catalogus.

KAVO uit Apeldoorn is in de afgelopen kwart eeuw uitgegroeid tot een grote leverancier van Japanse en Koreaanse auto‑onderdelen. KAVO levert AMC filters, distributiedelen (zowel losse delen als complete kits), elektrische delen, gloeibougies, homokineten en ashoezen, KCW en NWB wisserbladen, koppelingen, radiateurdoppen, remdelen, stuurdelen, thermostaten, waterpompen en wiellagers.

Online catalogus
KAVO heeft de website www.kavoparts.com vernieuwd en gebruikersvriendelijker gemaakt. Er is meer achtergrondinformatie en nieuws op de site te lezen en alle relevante informatie is te downloaden. KAVO introduceert op de website ook de eigen online catalogus. Deze E‑catalogus is een live artikelinformatie-systeem waarmee op een snelle en eenvoudige manier informatie is te vinden. In de catalogus kan gezocht worden op auto-applicatie, op originele nummers, op nummers van concurrenten en ook is te zien welke auto’s verbonden zijn met het geselecteerde product. Ook de voorraad is te raadplegen. Alle artikelen zijn voorzien van een duidelijke technische specificatie en een afbeelding.

Reageer op dit artikel