nieuws

Doe mee aan de AMT ATG Kenniscompetitie 2012!

Ondernemen

Doe mee aan de AMT ATG Kenniscompetitie 2012!

De Kennistest op de AMT-website is dit jaar de AMT ATG Kenniscompetitie. En dat heeft consequenties. Zo is er vanaf nu fraai Hazet-handgereedschap te verdienen, maar is voor deelname wel registratie nodig. Hoe het werkt leggen we hier uit.

Continu nieuwe kennis vergaren is onmisbaar voor moderne autotechnici. Met de AMT ATG Kennistesten op de AMT-website gaat dat spelenderwijs. Maar de testen doen meer. Door de vragen in iedere test meten ze meteen het kennisniveau. Heel goed, maar veel autotechnici meten zich ook graag met elkaar. Dat gaat de AMT ATG Kenniscompetitie 2012 mogelijk maken.

Hoe werkt dat?

Wie deelneemt klikt als vanouds op de jongste Kennistest. Daarna is eenmalige registratie nodig, zodat de wedstrijdorganisatie weet wie u bent. We willen namelijk graag echte autotechnici als deelnemers. Daarna is het een kwestie van de informatie uit de test doorlopen en snel de vragen beantwoorden.

Na een maand de goede antwoorden in AMT Vakblad

Op deze manier kunt u tot uiterlijk 4 januari deelnemen aan de AMT ATG Kennistest van december 2012. Daarna is deze Kennistest nog steeds vrij beschikbaar op de AMT-website, maar niet meer voor deelname aan de AMT ATG Kenniscompetitie 2012. Kort daarna verschijnt de januari-editie van AMT Vakblad met daarin de goede antwoorden en de gelukkige prijswinnaars.

Kwartaalwinnaars

Na elk kwartaal maken we een kwartaalklassement op. Voor de beste drie uit dat klassement stelt Toolspecial fraai handgereedschap van Hazet beschikbaar. Bovendien plaatsen de drie winnaars van een kwartaal zich voor de grote finale, die begin 2013 in de trainingswerkplaats van ATG in Dordrecht gehouden wordt.

Meer kwartaalwinnaars

Na een kwartaal begint alles van voren af aan. De autotechnicus die het best scoort op de AMT ATG Kennistesten behorend bij AMT 4 tot en met 6 mag zich winnaar van het tweede kwartaal noemen. Ook hij plaatst zich samen met de nummers 2 en 3 van dat kwartaal voor de grote finale begin 2013. En natuurlijk stelt Toolspecial ook voor deze drie kwartaalwinnaars fraaie prijzen beschikbaar.

Twaalf toppers naar de finale

Op dezelfde manier leveren ook het derde en het vierde kwartaal ieder drie winnaars. Daarmee wordt de grote finale straks een strijd tussen de beste twaalf autotechnici van Nederland en Vlaanderen. Het voordeel van deze competitieopzet is dat wie de finale wil halen echt niet van het begin tot het eind alle Kennistesten hoeft te doen. Eén topkwartaal is al goed voor de finale.

Megafinale bij ATG

Die finale zelf wordt een spektakel. De twaalf finalisten worden niet alleen theoretisch aan de tand gevoeld. Wie wil winnen moet ook in een praktische opdracht bewijzen een autotechnische topper te zijn. En winnen loont! Toolspecial heeft voor de winnaar een Hazet-gereedschapskar gevuld en ATG maakt de hoofdprijs nog groter door er een ‘on the spot’- training naar keuze in het bedrijf van de winnaar aan toe te voegen. Ook wie net niet wint, gaat na de grote finale niet met lege handen naar huis. De toppers op plaats twee en drie winnen eveneens praktisch handgereedschap van Hazet.

Meedoen!

Kortom, de AMT ATG Kenniscompetitie 2012 biedt ieder kwartaal nieuwe kansen en nieuwe prijzen, ook voor wie een kwartaal eerder nog niet meedeed. En de finale begin 2013 bij ATG in Dordrecht wordt een megaspektakel met megaprijzen voor de allerbeste autotechnici. Dus: snel naar de nieuwste AMT ATG kennistest en meedoen!

Erwin den Hoed (Redactie AMT)

Reageer op dit artikel