nieuws

Brembo zet QR-code voor installatievideo op verpakking

Ondernemen

Brembo zet QR-code voor installatievideo op verpakking

Brembo SpA heeft de verpakking voor de aftermarket onderdelen opgefrist. De verpakkingen zijn nu voorzien van QR‑codes, die toegang bieden tot video’s met installatie‑instructies.

Voor wie geen gebruik maakt van de QR-code stopt Brembo ook ouderwetse papieren instructies in de verpakking. De nieuwe doosjes zijn versterkt, omdat het gemiddelde gewicht van de producten is toegenomen.

Op de nieuwe verpakking van de Brembo aftermarket onderdelen (remmen, koppelingen, stoelen, gordels) staat, naast de QR-codes, veel meer informatie dan voorheen: symbolen van de Europese certificeringen, de website en de iconen van de sociale netwerken, zoals Twitter, YouTube, Google+ en Facebook.

Na tien jaar zijn de karakteristieke rode doosjes niet meer alleen maar rood, maar ook deels zwart en wit. Ook zijn er gezichten van Brembo-medewerkers op de verpakkingen afgebeeld, voor een persoonlijk tintje.

Reageer op dit artikel