nieuws

Valvoline Service Center introductie in Hardenberg

Ondernemen

Valvoline Service Center introductie in Hardenberg

Valvoline is voornamelijk bekend door motoroliën, koelvloeistoffen, smeervetten en transmissieoliën. Op de Auto Professioneel en Schadeherstel Vakbeurs presenteert Valvoline het serviceconcept Valvoline Service Center. Wat kunt u daarvan verwachten?

Valvoline zoekt garagehouders met de nodige ambitie. Samen met het autobedrijf wil Valvoline meer groei en klantenbinding voor het autobedrijf realiseren. Een belangrijke pijler van het serviceconcept is het winnen van nieuwe klanten, het aanbieden van aanvullende onderhoudswerkzaamheden en het opbouwen van vertrouwen.


Valvoline doet dat met toegang tot aantrekkelijke promoties en een pakket marketingmaterialen. Daarnaast biedt Valvoline een trainingsprogramma aan met technische ontwikkelingen en productvoordelen voor de klant.

Succesvolle pilot in Groot-Brittannië
In Groot-Brittannië heeft Valvoline een pilot met het serviceconcept gehouden en vanwege het grote succes lanceert de Valvoline het concept nu ook in de Benelux. Op de Auto Professioneel en Schadeherstel Vakbeurs in Hardenberg licht Valvoline het concept graag verder toe.

Reageer op dit artikel