nieuws

Tweehonderdste SKF Pole Position Plus-deelnemer

Ondernemen

Groupauto Nederland (CarXpert) en SKF gaan tijdens de Auto Professioneel en Schadeherstel Vakbeurs CarXpert Autobedrijf Olthof Jöersen huldigen. Olthof Jöersen wordt genomineerd als tweehonderdste lid van het SKF Pole Position Plus-programma.

Tweehonderdste SKF Pole Position Plus-deelnemer

De leiding van CarXpert Olthof-Jöersen in Hellendoorn (onderhoud en reparatie) en Nijverdal (autoverkoop) is in handen van Jos Jöersen. Hij begon in mei 2000 samen met Jan Olthof een nieuw autobedrijf. Olthof-Jöersen is een universeel autobedrijf dat aangesloten is bij de CarXpert-formule van Groupauto Nederland.

Autobedrijf Olthof-Jöersen is ook het tweehonderdste lid van het SKF Pole Position Plus-programma. Om dat te vieren wordt Autobedrijf Olthof‑Jöersen door Groupauto Nederland en SKF tijdens de Auto Professioneel en Schadeherstel Vakbeurs (16, 17 en 18 oktober) in Hardenberg gehuldigd. De huldiging zal plaatsvinden op 17 oktober om 18.00 uur op de stand van SKF.

SKF Pole Position Plus
SKF Pole Position Plus is een ondersteuningspakket dat garagebedrijven steunt met productinformatie, opleidingen, technische informatie en ondersteuning met promotiemateriaal.

De productinformatie bestaat uit meer dan honderd specifieke montage-instructies, die de meest courante distributiesets dekken (inclusief distributiesets met waterpomp en distributiesets met motordichtingen) en uit DVD’s, elektronische catalogi, een up-to-date productengamma en een website.

De opleidingen bestaan uit technische trainingen, waaronder trainingen op het gebied van chassis en aandrijflijn (wiellagers, wiellager- en remsets), motoronderdelen (distributie, hulpaandrijving, dynamo vrijloopwiel, loop- en spanrollen) en nieuwe technologieën.

De ondersteuning van SKF bestaat onder andere uit montage-instructies, een foutenanalyse gids en technische bulletins.

Reageer op dit artikel