nieuws

Gratis Brembo Parts app

Ondernemen

Gratis Brembo Parts app

Brembo heeft een gratis applicatie voor onderdelen gemaakt: de Brembo Parts app. Brembo’s hele aftermarket catalogus kan geraadpleegd worden vanaf een iPhone of iPad.

De nieuwe app van Brembo heeft veel graphics en een intuïtieve navigatie: het hoofdmenu leidt de gebruiker direct naar de productcategorieën Remschijven/Remblokken en Remtrommels/Remschoenen. De productcategorie ‘Hydrauliek’ zal tegen het einde van 2012 klaar zijn. Van alle onderdeelnummers die in de catalogus staan zijn alle technische gegevens op te zoeken, inclusief montage-tekeningen, installatie‑instructies en suggesties voor wat betreft onderhoud.

Handig zoeken
Zoekopdrachten kunnen worden uitgevoerd op zowel het Brembo onderdeelnummer als op het merk/model van de auto. De Brembo Parts app is niet beschikbaar in het Nederlands, maar (onder andere) wel in het Engels, Frans, Duits en Spaans. De app is te downloaden in de App Store en zowel online als offline beschikbaar. De app voor smartphones met het Android‑platform wordt momenteel ontwikkeld. In de video hieronder is te zien hoe de app werkt.

Reageer op dit artikel