nieuws

Gates webcatalogus op de smartphone

Ondernemen

Gates webcatalogus op de smartphone

De online‑versie van de toepassingscatalogi van Gates, www.gatesautocat.com, is nu ook toegankelijk vanaf een smartphone.

De uitgebreide online‑catalogus van Gates geeft gedetailleerde toepassings‑ en productinformatie voor alle automodellen. Voor elk type auto kunnen de beschikbare aandrijfsysteemproducten, de producten voor veeleisende toepassingen, de koelsysteemproducten en de tankdoppen van Gates worden gevonden. De nieuwe mobiele site geeft een alfabetische lijst van de beschikbare producten, verschillende maattabellen en duidelijke productafbeeldingen.

Toegang via QR-codes
Om het de monteur nog makkelijker te maken, is er toegang tot de mobiele webcatalogus via de QR‑codes (Quick Response‑codes) die op de Gates‑verpakking staan vermeld. Door de code te scannen, komt de monteur direct bij de relevante informatie voor dat specifieke product terecht. Naast specifieke toepassingsgegevens biedt de webcatalogus ook alle daarmee verband houdende technische bulletins, riemgeleidingsinformatie, productafbeeldingen en beschikbare sets. Klik hier hier voor de Gates Automotive Webcatalogus.

Reageer op dit artikel