nieuws

Succesvolle Automechanika voor Rhenoy-dochter TRCarparts

Ondernemen

Succesvolle Automechanika voor Rhenoy-dochter TRCarparts

TRCarparts – onderdeel van Rhenoy – kan terugkijken op een succesvolle deelname aan Automechnika in Frankfurt. Op een iPad konden bezoekers de uit het Saab-faillissement gekochte productievoorraad bekijken.

Van 16 tot en met 20 september jl. vond Automechanika Frankfurt plaats. TRCarparts was voor tweede keer aanwezig en kan terugkijken op een succesvolle beurs.

TRCarparts is gezamenlijk opgezet door Rhenoy en het Britse bedrijf Charles Trent en doet hetzelfde voor de exportmarkten, wat Rhenoy in Nederland doet. 

TRCarparts ontving veel potentiële klanten van buiten Europa op de ruime stand en toonde de technische productlijnen, zoals motoren, transmissies en turbo’s. Uiteraard gaf TRCarparts uitleg over de nieuwe webshop op Tecdoc-basis; in een paar klikken zijn motoren en versnellingsbakken op te zoeken en te bestellen.

Saab-voorraad straks per website opvraagbaar
Rhenoy heeft in juni jl. een groot deel van de productievoorraad uit het Saab-faillissement gekocht, waaronder 3.500 motoren, vierduizend transmissies, tweeduizend aircopompen, tweeduizend turbo’s en verder stuurhuizen, startmotoren en ophangingsdelen.

Op iPads konden de klanten de Saab-voorraad bekijken met foto’s en prijzen. Er komt geen app beschikbaar, maar Rhenoy lanceert binnenkort wel een website waarop de Saab-voorraad is te zien. Tot die tijd is een pdf-je met alle gegevens bij Rhenoy op te vragen.

Rhenoy levert de onderdelen aan ex‑Saab-dealers. Tegen gereduceerde prijzen worden de onderdelen ook opgenomen in het Approved Green concept. Klanten kunnen bij TRCarparts en Rhenoy kiezen uit nieuwe, gereviseerde of gebruikte onderdelen.

Reageer op dit artikel