nieuws

Masterclass Auto Elektronica op HTS Arnhem

Ondernemen

Masterclass Auto Elektronica op HTS Arnhem

De toepassing van elektronica in de auto wordt steeds uitgebreider en complexer. Om bij te scholen, organiseert het maandblad Elektor op donderdag 4 oktober aanstaande een Masterclass Auto Elektronica in Arnhem.

De deelnemers krijgen op efficiënte wijze inzicht en kennis op het gebied van auto-elektronica en diagnose. De Masterclass Auto Elektronica is in samenwerking met de HTS Autotechniek in Arnhem ontstaan. Ino de Gijsel, docent elektronica aan de HTS Autotechniek, neemt de masterclass voor zijn rekening.

Aan bod komen onder andere sensoren en actuatoren, diagnose en EOBD en CAN/LIN bus. De masterclass vormt een handvat voor het oplossen van problemen met micro-electronica in de autotechniek. Naast de theorie bevat de cursus ook een praktisch deel, waarin het gedoceerde wordt gedemonstreerd.

De Masterclass Auto Elektronica vindt plaats op donderdag 4 oktober 2012 in de HTS te Arnhem. De deelnamekosten bedragen 249 euro, inclusief lunch, parkeren, certificaat en een DVD Masterclass Auto‑Elektronica. Op deze DVD, ter waarde van 29,95 euro, bespreekt De Gijsel onder andere de voertuigsystemen, die verantwoordelijk zijn voor het motormanagement, de veiligheid, de voertuigstabilisatie en het comfort van een voertuig.

Inschrijven kan op www.elektor.nl/events.

Reageer op dit artikel