nieuws

Herken goed schadeherstel bij VOC op AMT Live

Ondernemen

Herken goed schadeherstel bij VOC op AMT Live

Wat is er allemaal te beleven in de centrale werkplaats op AMT Live? We lichten een tipje van de sluier op. U treft er onder meer opleider VOC, met een herstelde auto. Daarin schuilt een uitdaging, is het schadeherstel goed uitgevoerd? Aan u om dat te beoordelen, met als enige zekerheid dat er wel wat aan mankeert. Waarmee VOC wil tonen dat hun training Eindcontrole zeker nuttig is.

De prijsdruk in de schadeherstelbranche is groot, en daarmee de verleiding om naar goedkope oplossingen te zoeken. Een erkend schadebedrijf met goed opgeleid personeel en hoogwaardige uitrusting stelt daar kwaliteit tegenover. Gebruik van de juiste onderdelen, kennis van moderne materialen en bevestigingsmethoden, dat zijn zo van die dingen waarmee gegarandeerd wordt dat de herstelde auto weer zo goed als nieuw is. Precies wat de klant verwacht.

Test uw eigen kunde

Daarom draagt VOC het motto “Eindcontrole is niet voor niets” uit tijdens AMT Live. Bezoekers worden uitgedaagd aan een in het buitenland herstelde auto de kwaliteit van de reparatie te beoordelen. Waarmee VOC zal aantonen dat die kwaliteit heus wel zichtbaar is.

Op training!

Reden om werkplaatschef of bedrijfsleider bij VOC een training Eindcontrole te laten doen. Na zo’n training kunnen ze borg staan voor hoogwaardige schadereparatie, en voorkomen dat klanten achteraf ontevreden zijn.

Onmisbare kracht: Auto Schade Technicus

Natuurlijk biedt VOC nog veel meer trainingen, zoals die voor Auto Schade Technicus. Zeker voor de toekomst een onmisbare kracht, die om weet te gaan met de vele elektronische systemen in moderne auto’s. Bij demontage en montage kun je daar niet omheen, vooraf en achteraf zal getest moeten worden of al die elektronica nog (of weer) werkt.

Zoek de fouten

Maar nu eerst op naar AMT Live. Ontdekt u wat er mis is aan de herstelde auto? VOC helpt graag een handje.

Peter Fokker (Redactie AMT)

Reageer op dit artikel