nieuws

Innovam traint online

Ondernemen

Innovam traint online

Trainen via de thuiscomputer is vaak veel efficiënter dan het volgen van een reguliere opleiding op een centrale locatie. Het spaart verletkosten en reistijd, je kan zelf je tijd indelen en zelf het leertempo bepalen. Ook Innovam start met een aantrekkelijk pakket internettrainingen. Dankzij Electude zijn ze toch doorspekt met praktijk.

Soms zijn de internettrainingen een volwaardig alternatief voor een cursus in een klaslokaal, maar meestal dienen ze als voorbereiding op een klassikale training. Dankzij de voorbereidende internettraining, die thuis kan worden gevolgd, hebben alle cursisten hetzelfde basisniveau. Dat verkort de duur van de praktijktraining, die zo een veel groter rendement krijgt.

Computersimulaties van Electude

Dankzij computersimulaties die in samenwerking met Electude zijn ontwikkeld, kruipt de (internet)cursist als het ware onder de motorkap. Er wordt een realistisch beeld geschetst van problemen die de cursist interactief kan oplossen.

Innovam biedt direct al acht internettrainingen aan: Airco Basis, APK 2 Bevoegdheidsverlenging, CAN-bus basis, CAN-bus gevorderden, Diesel Common-Rail, Diesel TDI, EPD 1 (technicus) en EPD 2 (service technicus). Het aanbod wordt de komende tijd verder uitgebreid.

Voor meer informatie gaat u naar www.innovam.nl/trainingen.

Een voorproefje van de internettrainingen krijgt u hier.

Peter Fokker (Redactie Auto & Motor TECHNIEK)

Reageer op dit artikel