blog

Blog: Antwoorden voor de toekomst

Ondernemen 546

Ben jij al klaar voor de automotive toekomst van volgend jaar? En die over vijf jaar? Het is nog lastig te voorspellen, maar werkzaamheden gaan veranderen.

Blog: Antwoorden voor de toekomst
Vragen en antwoorden voor de toekomst, die vind je op Auto Prof - AMT Live Hardenberg.

Bovag becijferde voor de zomer al eens dat de te verwachte doorbraak van de EV tot meer dan 30% omzet kan gaan kosten in de werkplaats. Werkzaamheden veranderen nu ook al. Misschien niet zo merkbaar in de dagelijkse praktijk, maar kijk maar eens achterom. Dan gaat het stiekem toch best snel.

Laadpaal voor de deur?

Een veranderde APK met nu een visuele controle van het roetfilter, of de hoogteafstelling van de mistlampen. En wordt de deeltjesteller de volgende stap? Lastige storingen in de werkplaats aan de modernste auto’s nemen ook al jaren toe. Hoe stel je diagnose aan complexe datasystemen? En ook op ondernemersgebied verandert er veel. Moet je een laadpaal voor de deur neerzetten? Welke gevolgen heeft de WLTP nu en in de toekomst op je nieuw verkopen en occasions?

Welke kennis kom jij tanken? Je kunt kiezen uit zestien Kennissessies. Op alle drie de dagen is het programma gelijk.

Vragen, vragen en nog eens vragen, maar ook antwoorden! Op de eerste Hardenbergse editie van Auto Prof – AMT Live krijg je antwoord op de eerder genoemde én vele andere vragen. Er staan namelijk vier kennistheaters voor je klaar met in totaal zestien Kennissessies, elke dag weer. En daarin kom je sprekers tegen van RDW en RAI Vereniging, evenals topsporter Annelies Passchier. Maar ook specialisten van klinkende namen in hun vakgebied als GMTO, Denso, AutoSociaal, ZF, Febi en nog vele andere topbedrijven verzorgen een Kennissessie.

Kom kennis tanken voor de toekomst

Kom dus zeker naar Hardenberg om volop kennis te tanken over de meest uiteenlopende onderwerpen. Bij AMT 9 zit de beursspecial, maar deze kan je nu al hier als PDF bekijken. Daarnaast kun je natuurlijk de vele standhouders op de beursvloer bezoeken. Daar komt Beleven tot zijn recht, met vele demonstraties.

Ontmoeten kan natuurlijk overal, maar ook centraal op het AMT-plein. Van de sprekers tot sparren met de AMT-redactie. We horen graag waar jij tegenaan loopt in aanloop naar de toekomst. En waar AMT kan helpen middels relevante antwoorden, doen we dat natuurlijk graag. Tot 16, 17 of 18 oktober in Hardenberg!

Reageer op dit artikel