artikel

Trots op mijn bedrijf: Mels Snippenberg

Ondernemen 106

“Positief en maximaal resultaat halen is mijn kracht” vertelt Mels Snippenberg. Hij is de eigenaar van Autobedrijf De Hagen.

Trots op mijn bedrijf: Mels Snippenberg
Mels Snippenberg van Autobedrijf De Hagen

Mel Snippenberg

Wie: Mels Snippenberg, 50 jaar
Wat: Eigenaar
Waar: Autobedrijf De Hagen, Vianen en Leerdam

Wat vind je het leukst aan je werk?

Het leukst aan mijn werk vind ik de afwisse-lende werkzaamheden die ik als eigenaar kan en mag, en soms moet, uitvoeren.

Sinds wanneer bestaat het bedrijf?

Ik ben in 1997 in Vianen gestart.

Zaak zelf gestart?

Ik ben begonnen met twee medewerkers: mijn vader en mijn broertje. In 2014 is de tweede vestiging in Leerdam geopend.

Waar ben je goed in?

Het is mijn kracht om samen met de collega’s een positief en maximaal resultaat te halen.

Hoeveel mensen werken hier?

Wij werken in totaal met vijf man, verdeeld over de twee locaties. Mijn broer Bart, be-drijfsleider in Vianen, werkt daar met nog een collega, en ik ben met twee collega’s werk-zaam in de vestiging Leerdam.

Waar ben je het meest trots op?

De samenwerking tussen mij en de collega’s, waardoor we onze doelstellingen halen, en de opening van de tweede vestiging. Ook ben ik trots op de ondersteuning die ik krijg van mijn gezin.

Waarin zou je willen investeren?

Ik investeer al; in duurzaam ondernemen en technische opleidingen voor mijn medewerkers, met het daarbij behorende gereedschap.

Hoe ziet je zaak er over vijf jaar uit?

De vestiging in Vianen is dan verhuisd, en er heerst dan nog steeds een gezonde en gezellige onderlinge werksfeer binnen het team.

Als ik geen autobedrijf had dan…

Ging ik wonen en werken in Oostenrijk.

Tip aan andere ondernemers?

Blijf vooral samenwerken met je onderdelen-leverancier en andere autobedrijven. Samen heb je meer kennis en bereik je meer.

Ondernemen kun je leren

Mels Snippenberg is één van de deelnemers van de 6-daagse training ‘Grip op je Autobedrijf’, een initiatief van Automotive Academy en AMT. Een ondernemerstraject dat letterlijk zorgt voor grip op je bedrijf. Praktisch ingericht, waarbij onderwerpen als klantbeleving, personeel, social media, marketing en omzet uitgebreid aan bod komen.
‘Grippers’ leren van trainers en de coach, maar ook van elkaar. Een belangrijk aspect van ‘Grip op je Autobedrijf’ is met vakgenoten kennis en informatie delen. Herkenning in de uitdagingen en ervaringen die collega-ondernemers dagelijks meemaken.De vaste groep deelnemers vormt een waardevol netwerk, met als gemeenschappelijk doel: het autobedrijf naar een hoger niveau tillen.Via AMT en www.AMT.nl lees en zie je alles over de  de training en de deelnemers.

 

Reageer op dit artikel