artikel

Welke motorolie -problemen kom je tegen? Deel je ervaringen!

Ondernemen 5380

Welke motorolie -problemen kom je tegen? Deel je ervaringen!
Deze turbo is gesneuveld door gebrekkige smering. Welke oliegerelateerde problemen ben jij tegengekomen?

Het gebruik van de juiste motorolie is cruciaal. Elk automerk heeft eigen oliespecificaties. AMT is benieuwd naar oliegerelateerde problemen die jij tegen bent gekomen in de werkplaats. De meest waardevolle reacties ontvangen een motoroliereiniger en -conditioner van MotorVac.

De ene 5W-30 motorolie is de andere niet. Het is altijd verstandig de voorschriften van de autofabrikant te volgen. De meeste olieleveranciers bieden online de mogelijkheid om aan de hand van het kenteken of de motorcode de juiste olie te selecteren.

Beantwoord de motorolie vragen en verdien dit Snap-on MotorVac-pakket, dat bestaat uit een motoroliereiniger en een conditioner.

Beantwoord de vragen en verdien dit Snap-on MotorVac-pakket, dat bestaat uit een motoroliereiniger en een conditioner.

Maar wat als je niet de juiste motorolie gebruikt? Of een klant is nalatig, controleert het oliepeil nooit en komt niet op tijd voor een onderhoudsbeurt? Wat zijn de gevolgen?

Olieproblemen en -oplossingen

Motorolie heeft een aantal belangrijke functies. Te weinig, te veel, vervuilde of verkeerde olie kan een hoop ellende veroorzaken. Wat zijn jouw ervaringen? Welke oliegerelateerde problemen ben je tegengekomen? En hoe heb je ze opgelost? Beantwoord de vragen in onderstaand formulier. De 24 meest waardevolle reacties belonen we met een Snap-on MotorVac-set, met een motoroliereiniger en -conditioner.

De vragen over motorolie


Reageer op dit artikel