artikel

Scope-beeld correct of niet? Win een Sonic-kar!

Ondernemen

Scope-beeld correct of niet? Win een Sonic-kar!

Lastige elektronische storingen, ze komen steeds vaker voor. Je gaat meten met de scope en wat zie je dan? Bij het meten aan CAN-bus moet je weten hoe een correct signaal er uit ziet zodat je een foutief signaal herkent. Is jouw kennis up-to-date? Test het nu!

Auto’s worden complexer en bevatten vele netwerken om allerlei functies aan te sturen. Meest gebruikt is het CAN-bussysteem. Het bestaat al vele jaren, maar toch blijkt deze materie nog best lastig. Hoe werkt het? Hoe zit dat ook alweer met afsluitweerstanden? Kun je zomaar modules loskoppelen? Dat zijn vrij simpele vragen. Het wordt lastiger als we je vragen een scope-beeld te analyseren. Precies dat doen we in de laatste AMT-ATG Kennistest. Weet jij het juiste antwoord?

AMT-ATG Kennistest

Eind juni gingen we van start met de AMT-ATG Kennistesten in aanloop naar de finale op AMT Live. Vijftien autotechnici hebben zich al geplaatst voor de grote AMT-ATG Kennistestfinale. We zoeken nu nog vijf toptechnici. Weet jij alles van datanetwerken? Doe dan de laatste AMT-ATG Kennistest. Plaats je je bij de Top-5? Dan behoor je tot de finalisten.

Nog vijf dagen

Op dinsdag 11 november maken we de finalisten van de laatste kennistest bekend in de nieuwsbrief. Dat is één week voor AMT Live. Zit jij in de Top-5? Hou dan woensdagmiddag 19 november vrij, want om 15.00 uur start de kwartfinale van de AMT-ATG Kennistest in het Autotron Rosmalen.

Sonic gereedschapskar

Na de kwart- en halve- finales starten we om 19.30 uur met de grote finale. De twee overgebleven finalisten strijden om de titel ‘Beste diagnosespecialist van 2014’ door een storing aan een auto ter plekke op te lossen. Welke auto en welke storing blijft uiteraard geheim. Wel is de hoofdprijs bekend. Sonic Equipment, leverancier van professionele handgereedschappen stelt een mooie gereedschapskar ter beschikking voor de winnaar. Ga jij er aan het eind van AMT Live met deze kar vandoor?

Finalisten

De vijftien autotechnici die zich in een eerdere kennistest al geplaatst hebben zijn:

Iwan Kennis, Maarten Peters, Arjen Hofstra, Erik Smeets, Pieter Jan de Wolf, Hendri Vlieger, Stephan Delvoye, Frank Bouman, Nicolas Clarebout, Adriaan Demage, Dolf Sanders, Emiel van den Berg, Nico van der Laan, Jan van Lieshout en Moreno de Vries.
Staat jouw naam hier volgende week bij?

Mis het niet

Eindig je niet in de Top-5? Kom dan als bezoeker naar AMT Live en bekijk de finales op het AMT Ontmoetingsplein. Natuurlijk kun je als bezoeker ook de vele kennissessies, demonstraties en andere competities op AMT Live bijwonen. Details over het programma vind je op www.amtlive.nl. Nog niet ingeschreven? Maak als abonnee gebruik van kortingscode AMTABO voor gratis toegang.

Succes met de laatste AMT-ATG Kennistest!

(Let op: De test werkt het beste in Internet Explorer)

Reageer op dit artikel