artikel

Word jij Beste Diagnosetechnicus 2014?

Ondernemen

Word jij Beste Diagnosetechnicus 2014?

Eind juni startten we met de online AMT-ATG Kennistesten in aanloop naar de finale op AMT Live. Inmiddels hebben vijftien autotechnici zich geplaatst voor de AMT-ATG Kennistest-finale. We zoeken nog vijf toptechnici die meestrijden om de titel ‘Beste Diagnosetechnicus 2014’. Ben jij een van hen?

‘Common rail in de praktijk’, ‘Intelligente remsystemen’ en ‘Lane Departure Warning-System’. Deze drie onderwerpen stonden centraal tijdens de eerste drie AMT-ATG Kennistesten. Het bleken pittige onderwerpen want tot nu toe scoorde niemand een 100%-score. Dat is niet erg, want de beste vijf deelnemers van elke Kennistest plaatsen zich voor de finale. Heb je nog niet meegedaan? Geen nood, door deel te nemen aan de laatste Kennistest maak je alsnog kans op een finaleplaats op AMT Live.

Wat weet jij van datanetwerken?

Wat moet je doen om finalist te worden? De laatste AMT-ATG Kennistest staat klaar op de speciale trainingsmodule van ATG. Heb je al eerder meegedaan? Dan kun je inloggen met je bestaande account. Nog niet eerder meegedaan? Maak dan een nieuw account aan. Het onderwerp van de laatste AMT-ATG Kennistest is ‘Datanetwerken’. Wat weet jij van de werking van het CAN-bussysteem? En is dat scope-beeld juist of klopt er iets niet? Test je kennis en maak kans op een finaleplek!

De laatste vijf finalisten

De eerste tien finalisten zijn al bekend, de vijf finalisten van de derde Kennistest maken we bekend in AMT 10. Die gaat vandaag naar de drukker en valt 31 oktober op de mat bij onze abonnees. De uitslag vind je binnenkort ook op AMT.nl terug. En de laatste vijf finalisten? Die maken we net voor AMT Live bekend.

Ben jij erbij?

Op de tweede dag van AMT Live, woensdag 19 november, gaan de twintig finalisten de strijd met elkaar aan voor de titel ‘Beste Diagnosetechnicus van 2014’. Deelnemen aan de laatste Kennistest kan tot vlak voor AMT Live. Doe je mee? Hou dan woensdagmiddag 19 november vrij, want om 15.00 start de live kwartfinale.

Eindig je niet in de Top-5? Kom dan als bezoeker naar AMT Live en bekijk live de finale op het AMT Ontmoetingsplein. Ben je AMT-abonnee? Gebruik dan de code AMTABO voor gratis toegang. In AMT 10 lees je alles over de Kennissessies, demonstraties en andere competities op het kennisevenement.

Succes met de laatste AMT-ATG Kennistest! (Let op: De test werkt het beste in Internet Explorer)

Reageer op dit artikel