artikel

Vrooam blijft netwerk uitbreiden

Ondernemen

Vrooam blijft netwerk uitbreiden

Grossiersorganisatie Vrooam blijft het netwerk met nieuwe grossiers uitbreiden. Deze keer sluit Lantinga Automaterialen (Emmen, Stadskanaal, Winschoten) zich bij Vrooam aan.

Eerder deze maand sloten vier grossiers (Remto, AMG, Leo de Groot en Auto Electra Service) met negen vestigingen zich bij Vrooam aan. Nu is ook Lantinga Automaterialen met vestigingen in Emmen, Stadskanaal en Winschoten aspirant lid geworden.
Lantinga stapt over van GroupAuto (GAU), waar het sinds december 2013 bij aangesloten was, naar Vrooam (Vereniging Groothandelaren Automaterialen). De mogelijkheid om leveringen voor de landelijke afspraken te doen is volgens Vrooam een extra stimulans voor grossiers om over te stappen. Vrooam heeft een sterk netwerk en wil blijven groeien.

Samenwerking met Fource versterken

Vrooam wil ook de slagkracht vergroten richting de werkplaatsconcepten die ze ondersteunen, zoals de concepten van Bosch (AutoCrew, Bosch Car Service), Alwaysbemobile (Profile Tyrecenter, James Autoservice/Lease Service, ABC Autoservice) en Vakgarage.
In het licht van de huidige marktveranderingen wil Vrooam de samenwerking met Fource verder versterken. Vrooam zet als marketinginstrument onder andere het communicatieplatform AutoFocus in, dat een samenwerking is met Fource-partners Van Heck en Harrems Tools. De bestellingen via AutoFocus worden via www.mijngrossier.nl (eveneens Fource) verwerkt.

Reageer op dit artikel