artikel

Sneller werken met vernieuwde mijngrossier.nl

Ondernemen

Sneller werken met vernieuwde mijngrossier.nl

Een van de eerste online bestelsystemen op de Nederlandse markt heeft een totale make-over gekregen. mijngrossier.nl is sneller, intelligenter en gebruiksvriendelijker geworden. Fource lanceert het nieuwe mijngrossier.nl tijdens de vakbeurs Auto Professioneel & Schadeherstel in Hardenberg.

De vernieuwde mijngrossier.nl wordt op dit moment door een speciaal testpanel van garages uitvoerig getest. Bij deze bedrijven werken ervaren autotechnici, die al jaren met deze website werken en daardoor relevante input kunnen leveren. mijngrossier.nl is dus niet alleen voor, maar ook door de garagist gemaakt.

In drie klikken klaar

De belangrijkste verandering na de update is dat je met minder stappen meer resultaat boekt. In drie klikken heb je gevonden wat je zocht en het ook direct besteld bij de grossier. Simpel, helder en overzichtelijk. Op 14 oktober gaat tijdens de vakbeurs Auto Professioneel & Schadeherstel in Hardenberg de vernieuwde website online. Vanaf dat moment krijgt de garagist de keuze om direct over te stappen naar het nieuwe mijngrossier.nl.

Reageer op dit artikel