artikel

Autobedrijf verdient geld met kennis

Ondernemen

Autobedrijf verdient geld met kennis

Hoe pak jij een lastige storing aan? Hoe verhoog je de teamspirit? Kun je verdienen aan je schadeverzekering? Hoe ziet de autobranche er over vijf jaar uit? Ben jij servicegericht? En: Ben jij klaar voor een elektrische toekomst? Lastige vragen. En toch zijn de antwoorden bepalend voor de toekomst van ieder autobedrijf. Hoe je die antwoorden vindt? Lees maar…

Deze vragen horen bij zes interactieve AMT Kennissessies. Je volgt ze op de derde editie van ons kennisevenement: AMT Live. We hebben dé specialisten ingeschakeld om op deze vragen dé antwoorden te presenteren. En dat zijn geen ik-vertel-en-jullie-luisteren-presentaties, het draait om interactie. Hoe start jij bij het oplossen van een lastige storing? Hoe ga jij met klanten en personeel om? Wat gaat goed en wat kan nog beter…?

Direct resultaat

Het resultaat: antwoorden waar je meteen mee aan de slag kunt. Direct de volgende dag al. Sneller een storing oplossen, je medewerkers nog meer motiveren, je schadeverzekering tegen het licht houden aan de hand van een zelftoets… Een bezoek aan AMT Live kan je zo maar geld opleveren.

Kennissessies

Waar moet je zijn? AMT Live vindt op 18 en 19 november plaats in Autotron Rosmalen. We openen de deuren om 13.30 uur, en gedurende de dag heb je de keuze uit 20 verschillende Kennissessies van AMT en onze AMT Live-partners. De details van het programma en de vele andere activiteiten zoals demonstraties, de Innovatietour en verschillende wedstrijden vind je op www.amtlive.nl.

De aftrap

Nog niet overtuigd? In de komende AMT Nieuwsbrieven stellen we steeds één interactieve Kennissessie kort aan je voor. Vandaag trappen we af met: Storing zoeken, door… Sergoyne.

Live Diagnosetips uit de praktijk

Jeroen Vertongen, diagnosetechnicus bij Sergoyne Diagnostics, ken je natuurlijk van de video’s op AMT.nl en van de ‘Diagnosetips uit de praktijk’ in het AMT vakblad. In Jeroens interactieve Kennissessie komt deze rubriek tot leven! Jeroen toont je aan de hand van foto’s en video hoe hij storingen tot een oplossing brengt. Denk zelf mee tijdens de sessie en leer van Jeroens werkwijze, om snel tot de oplossing te komen. Je gaat naar huis met nieuwe inspiratie om een volgende lastige storing net even slimmer aan te pakken…

Meer weten?

Kijk op www.amtlive.nl. Inschrijven doe je daar ook. En: als AMT-abonnee heb je gratis toegang met kortingscode AMTABO. Graag tot ziens op 18 of 19 november op AMT Live in Rosmalen!

Reageer op dit artikel