artikel

Autobedrijf kan meer uit de klant halen

Ondernemen

Autobedrijf kan meer uit de klant halen

Dinsdag maakten we de eerste AMT Kennissessie van AMT Live bekend. Maar dat was pas een klein tipje van de sluier. In totaal zijn er namelijk wel 20 Kennissessies op AMT Live! Vandaag maken we nummer twee en drie van de zes AMT Kennissessies bekend. Hoe verhoog je de teamspirit? En: Ben jij servicegericht? Leer van de specialisten: Ronald Dingerdis en Milo Berlijn.

In het autobedrijf speelt meer dan alleen het oplossen van storingen. Zeker in deze tijd is het behouden van de klant erg belangrijk. Dus is AMT Live meer dan alleen het oplossen van lastige storingen. In de volgende twee Kennissessies helpt AMT je meer uit jouw team en jouw klant te halen.

Verbeter de teamspirit

Ronald Dingerdis, bekend als columnist in AMT, traint met zijn bedrijf Dingerdis Customer Care bedrijven om klantgerichter te werken. Daarbij gaat het niet alleen om de externe klant maar ook om medewerkers, de interne klanten. Ronald: “Gemotiveerde en betrokken interne klanten zorgen voor tevreden externe klanten en daarmee voor meer verkoop.”

Wil je weten hoe je de teamspirit binnen jouw bedrijf verbetert? Zorg dat je op de voorste rij zit tijdens de Kennissessie ‘Personeel en leiderschap’.

Hoe servicegericht is jouw bedrijf?

Goede service en klantgerichtheid geven je voorsprong op de concurrentie. Maar hoe breng je dit in de praktijk? Is het te regisseren? Ja! Hoe? Stel jezelf kritische vragen als: “Laat ik de klant zelf bellen als zijn auto een servicebeurt nodig heeft of ga ik proactief aan de slag?”

Milo Berlijn coacht al jaren bedrijven om hun klantenbinding te verbeteren. Vooraf bezoekt hij die bedrijven ‘undercover’ om daarna de medewerkers te laten zien waar het goed ging en waar het nog beter kan. Leer de verwachtingen van de klant te overtreffen en breng dat direct in de praktijk!

Kennissessies

Waar moet je zijn? AMT Live vindt op 18 en 19 november plaats in Autotron Rosmalen. We openen de deuren om 13.30 uur, en gedurende de dag heb je de keuze uit 20 verschillende Kennissessies van AMT en onze AMT Live-partners. De details van het programma en de vele andere activiteiten zoals demonstraties, de Innovatietour en verschillende wedstrijden vind je op www.amtlive.nl. Inschrijven doe je daar ook. En: als AMT-abonnee heb je gratis toegang met kortingscode AMTABO. Graag tot ziens op 18 of 19 november op AMT Live in Rosmalen!

Reageer op dit artikel