artikel

AMT Live: Wat leer je van mijngrossier.nl, RAI GT, Toolspecial, Varta en WD-40?

Ondernemen

AMT Live: Wat leer je van mijngrossier.nl, RAI GT, Toolspecial, Varta en WD-40?

Nog zes weken en dan gaan we van start met de derde editie van AMT Live. Het volledige programma lees je in AMT 10, maar vooruitlopend daarop maken we elke week meer bekend. Vandaag deel vier over de partners van AMT Live. Wat leer je van mijngrossier.nl, RAI GT, Toolspecial, Varta en WD-40?

Om de partners van AMT Live beter te leren kennen stelden we ze enkele vragen. Niet alleen wie ze zijn en wat ze leveren. We vroegen vooral wat je bij hen kan leren en beleven op AMT Live. Eerder maakte je in deel een en twee al kennis met de eerste acht partners. Vorige week in deel drie met ABC Olie, Arnott Europe, EasyDiesel en HAN Automotive.  Wat leer je van de nieuwste partners?

mijngrossier.nl: Aan de slag met Autotools

Veel autobedrijven gebruiken mijngrossier.nl om online onderdelen te bestellen. Een mooie aanvulling is de technische ondersteuning met AutoTools. Hier heb je altijd de laatste technische informatie voorhanden van 18.000 verschillende autotypen. Op AMT Live ontdek je hoe je het beste haalt uit mijngrossier.nl, TopMec en andere technische tools van mijngrossier.nl. Hoe? Je gaat zelf aan de slag met enkele praktijkcases.

RAI GT: Sleutelen aan Harley’s

RAI-afdeling Gemotoriseerde Tweewielers (GT) behartigt de belangen van de Nederlandse importeurs van motorfietsen, motorscooters en brom- en snorfietsen en importeurs en grossiers van de daarbij behorende accessoires, onderdelen, werkplaatsinrichting en -gereedschappen. RAI GT neemt deel aan AMT Live met een aantal partners waaronder Harley-Davidson, EM Parts, Govecs, Nerons, Motoria en Motana. Maak kennis met de motorfietstechniek, elektrische scooters, kleding, diverse onderdelen en technische toebehoren. Ofwel, een complete GT-beleving op AMT Live!

Toolspecial: Werken met nieuw gereedschap

Toolspecial levert gereedschap en klein werkplaatsequipment. Het assortiment bestaat uit 50.000 producten van Hazet, Kraftwerk, Metabo, Valvoline, Midlock en anderen. Daarnaast voert Toolspecial een aantal lijnen onder private label, zoals BST, Ecomil en Eagle. Op AMT Live toont Toolspecial het nieuwste (speciaal) gereedschap. Innovatiever en handiger met meer efficiëntie in de werkplaats tot gevolg. Natuurlijk kun je op AMT Live aan de slag met het nieuwste gereedschap.

Varta: VSSP 2.1

Johnson Controls Power Solutions is een grote speler als het om batterijen gaat. Wel een derde van de loodzuurbatterijen in de wereld voor autofabrikanten en de aftermarket is afkomstig van dit bedrijf. Onder het merk Varta levert het bedrijf accu’s en geavanceerde batterijen voor auto’s met een start-stopsysteem, hybride en elektrische voertuigen.

Op AMT Live presenteert Varta de volgende generatie van het Varta Start-Stop Service Program, ook wel VSSP 2.1: “Een ‘all-in-one’ oplossing voor het testen en vervangen van autobatterijen, ook bij auto’s met een start-stop- of energiebeheersysteem.”

WD-40: Gratis sample

Als je denkt aan een blauwe bus met rode dop, denk je aan WD-40. De WD-40 Company bedient de automotive branche en -industrie met zeven WD-40 Specialist-producten. Van multi- en contactspray tot siliconenspray en kruipolie. Op AMT Live leer je alles over het assortiment en de te behalen tijdsbesparing. Voor iedere bezoeker ligt een gratis sample klaar van een WD-40 Specialist-product.

Nog meer partners

Het aantal partners van AMT Live groeit nog steeds. Zo konden we recent Tesla, Delta International, Turbo Direct, Motip Dupli en IDtools aan de lijst toevoegen. In AMT 10 blikken we echt vooruit op AMT Live. We maken de details van het programma bekend waaronder de meer dan twintig kennissessies elke dag! Verder staat het AMT Ontmoetingsplein dit jaar weer centraal op AMT Live, want AMT Live is naast leren en beleven ook ontmoeten. Hier vindt de opening plaats, hier kom je alles te weten over AMT en hier spar je met de redacteuren van AMT. Hier beleef je ook AMT Garageforum en natuurlijk vinden hier op woensdag 19 november de spetterende kwart-, halve- en grote finales van de AMT-ATG Kennistest plaats. Ook een high tech eyecatcher ontbreekt niet. Welke? Lees het in AMT 10.

Meer weten

Kun je niet wachten tot AMT 10 is verschenen, hou dan de website www.amtlive.nl en onze Facebookpagina in de gaten. En vergeet je bovenal niet in te schrijven. Voor AMT-abonnees is toegang gratis. Gebruik daarvoor kortingscode: AMTABO. Ook jouw collega’s mag je met deze kortingscode gratis inschrijven.

Nog geen abonnee? Kijk hier voor de mogelijkheden en acties.

Reageer op dit artikel