artikel

AMT Live: Wat leer je van ABC Olie, Arnott Europe, EasyDiesel en HAN Automotive?

Ondernemen

AMT Live: Wat leer je van ABC Olie, Arnott Europe, EasyDiesel en HAN Automotive?

Op 18 en 19 november organiseert AMT de derde editie van AMT Live. Het programma nadert zijn voltooiing en in AMT 10 lees je straks alle details. Vooruitlopend daarop maken we wekelijks meer bekend. Vandaag deel drie over de al aangesloten partners.

Om de partners van AMT Live beter te leren kennen stelden we ze enkele vragen. Niet alleen wie ze zijn en wat ze leveren. We vroegen vooral wat je bij hen kan leren en beleven op AMT Live. Eerder maakte je in deel een en twee al kennis met de eerste acht partners. Onderaan dit bericht staan ze nog even kort benoemd. Wat leer je van de nieuwe partners?

ABC Olie zorgt voor omzetstijging

Als officiële Shell-smeermiddelendistributeur in Nederland levert ABC Olie alle Shell automotive smeermiddelen, carcleaning- en absorptiemiddelen aan garagebedrijven en toeleveringsbedrijven. Tijdens AMT Live legt het team van ABC Olie uit hoe de verkoop van Shell-smeermiddelen tot een omzetstijging in het autobedrijf kan leiden. Op de stand kun je de kwaliteit van Shell PurePlus-basisolie zien die als basis dient voor de Shell Helix Ultra-smeermiddelen. Vergeet ook niet te vragen naar de speciale AMT Live-beursaanbieding.

Arnott Europe: Geen angst voor luchtvering

Arnott Europe levert gereviseerde luchtbalgen en veerpoten voor premium automerken. Sinds kort zijn er ook beter dan originele luchtbalgen en veerpoten leverbaar voor deze merken. Daarnaast assembleert Arnott Europe nieuwe compressoren van AMK en Wabco en kun je bij ze terecht voor ‘Air-to-Coil’-sets.
Het team van Arnott Europe helpt bij de inbouw: “Als universeel autobedrijf hoef je niet huiverig te zijn om luchtveringreparaties uit te voeren. Doorsturen naar de dealer is vaak niet nodig.” En een primeur? Arnott Europe neemt zijn allernieuwste producten mee. De BMW 7 Serie-veerpoot en de Maybach-veerpoten. Origineel zijn dat kostbare onderdelen. Arnott levert ze 50% tot 70% goedkoper.

EasyDiesel: Tips & Tricks

EasyDiesel biedt een compleet programma onderdelen en trainingen om zelf dieseldiagnoses te stellen en reparaties uit te voeren. Dieselruildelen die volgens strikte fabrieksvoorschriften zijn gereviseerd, speciaalgereedschap en een professionele helpdesk maken het je nog gemakkelijker. Tijdens de kennissessie laat EasyDiesel zien hoe je je omzet op het gebied van dieselreparatie kunt vergroten. Ook handige tips & tricks passeren de revue. Tot slot een primeur. EasyDiesel introduceert de ‘Qualified Diesel Specialist’. Na het voltooien van het trainingsprogramma biedt dit keurmerk je interessante voordelen. Weten welke? Ontdek het op AMT Live.

HAN Automotive: Autotechnisch ingenieur

HAN Automotive leidt op tot autotechnisch ingenieur. Studeer je er af, dan kun je op veel plekken terecht: van fabrikant, importeur en dealer tot leasebedrijf of carrosseriebouwer. Op de stand van HAN Automotive maak je kennis met de complexe toekomst die ons te wachten staat in de autotechniek. Van nieuwe aandrijftechnieken tot auto-elektronica. Het benodigde kennisniveau voor de autotechnicus neemt snel toe. HAN Automotive laat zien hoe je bijblijft.

Nog meer partners

Het aantal partners voor AMT Live blijft groeien. Over een paar dagen lees je wat je op AMT Live kan leren van Mijngrossier.nl, RAI GT, ToolSpecial, Varta en WD-40. Ook Turbo Direct, Tesla, Motip, IDtools en RecyBEM komen nog aan de beurt.
Nog eens teruglezen wat je leert van ACtronics, BDC Premium, Car-Systems en Dometic? Lees dan deel een terug. Forté, Gates, SKF en Tenneco kwamen in deel twee aan bod.

Volop kennissessies

De meeste partners geven kennissessies, die altijd praktisch van insteek zijn. Net als de eerste twee edities organiseert AMT ook zeer interessante kennissessies. Het vakblad komt echt tot leven want Diagnosetechnicus Jeroen Vertongen van Sergoyne presenteert ‘Live Diagnosetips uit de praktijk’. Jeroen laat zien hoe hij diagnose stelt bij lastige storingen. Dit doet hij met foto’s, video’s en heel veel interactie.
Ook AMT-columnist en motivatiespecialist Ronald Dingerdis ontbreekt niet op AMT Live. Wil je weten hoe je de teamspirit binnen jouw bedrijf verbetert? Zorg dan dat je op de voorste rij zit bij zijn sessie op AMT Live tijdens de kennissessie ‘Personeel en leiderschap’.
En zo zijn er nog meer: Clem Dickmann van Aumacon praat je bij over de trends en ontwikkelingen in het automotive landschap. Verzekeringsspecialist Dick Kampen adviseert je hoe je slim om kan gaan met de schadeverzekering en ook de APK ontbreekt niet als onderwerp. Dat en nog veel meer maken we later in detail bekend, evenals de eye-catcher op ons eigen AMT Ontmoetingsplein.

Meer informatie

Altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws omtrent AMT Live? Via AMT.nl, de AMT-nieuwsbrief, Facebook en AMT Garageforum maken we wekelijks meer bekend over het programma.
AMT Live vind plaats op 18 en 19 november in het Autotron te Rosmalen. Nog niet ingeschreven? Doe dat vandaag nog! Ben je AMT-abonnee? Dan is toegang tot AMT Live gratis. Gebruik kortingscode AMTABO. Ook je collega’s mag je hiermee inschrijven.
Kijk voor de laatste actuele informatie op www.amtlive.nl.
Nog niet bekend met AMT Live? Bekijk hieronder de impressie van vorig jaar.

Reageer op dit artikel