artikel

Vijf nieuwe finalisten AMT-ATG Kenniscompetitie

Ondernemen

Vijf nieuwe finalisten AMT-ATG Kenniscompetitie

Eind juni gingen we van start met een korte reeks AMT-ATG Kennistesten in aanloop naar AMT Live. Elke maand plaatst de Top-5 zich voor de finale. Vorige maand maakten we de eerste vijf finalisten bekend. Wie voegen zich daarbij?

Net als de eerste kennistest met als onderwerp ‘common rail in de praktijk’ bleek ook de tweede kennistest een flinke uitdaging. ‘Intelligente remsystemen’ was het onderwerp en ook nu haalde niemand de maximale score van 100%. Een aantal zat er echter weer heel dichtbij.

De uitslag

Op nummer 1 zien we Pieter-Jan de Wolf staan met een score van 93%. Op nummer twee staat Hendri Vlieger met 86% en op nummer drie Stephan Delvoye met 73%. Frank Bouman, Nicolas Clarebout en Adriaan Demage scoren met 60% een gedeelde vierde plaats. Gefeliciteerd mannen!
Hebben we dan niet zes nieuwe finalisten? Nee, Pieter-Jan de Wolf plaatste zich vorig maand al voor de finale.

Grote finale

Binnenkort ontvangen de tot nu toe geplaatste finalisten per e-mail informatie omtrent de finale. Hou alvast woensdag 19 november vrij in de agenda voor de spetterende kwart-, halve- en grote finale op AMT Live.

Nieuwe kennistest

Heb je je nog niet weten te plaatsen 
bij de Top-5, of heb je nog niet meegedaan? Je hebt nog twee kansen. De derde kennistest staat alweer klaar op AMT.nl. Je vindt de link ook via AMT Garageforum en onze Facebook-pagina.
Onderwerp van de derde kennistest is opnieuw een veiligheidssysteem, het ‘Lane Departure Warning System’. Dit veiligheidssysteem doet zijn intrede bij steeds meer automodellen. Ook op de minder luxe uitgeruste uitvoeringen. Of de betreffende auto een dergelijk systeem heeft is echter niet simpel te zien.

De vragen in de jongste AMT-ATG Kennistest gaan over het herkennen van deze systemen, de belangrijkste onderdelen, maar ook over mogelijkheden en beperkingen. Als je die kent, kun je defecten onderscheiden van systeemeigenschappen. Dat voorkomt onnodige reparaties en daar is iedereen bij gebaat. Test nu jouw kennis met betrekking tot ‘Lane Departure Warning’ en plaats je voor de finale op AMT Live!

Reageer op dit artikel