artikel

Hiquresoftware van Greenprint

Ondernemen

Hiquresoftware van Greenprint

De schadeherstelbranche kent al vele kwaliteitsborgingssystemen als KZS, ISO en Eurogarant. Vanaf 2015 komt daar ook de productnorm Hiqure bij. Een vloek of een zegen voor het autoschadeherstelbedrijf? Veel ondernemers vrezen administratieve rompslomp die vooral veel tijd kost. Tijd die zij liever in de werkplaats doorbrengen.

Greenprint uit Zaltbommel, heeft een Hiqure-managementsysteem ontwikkeld dat de ondernemer werk uit handen moet nemen als het gaat om dossiervorming en auditing. Directeur van Greenprint is Gijs Pippel. Gijs is tevens eigenaar van Pippel Autoschade. Vanuit zijn eigen praktijkervaringen heeft hij het programma gemaakt. Het systeem is uitvoerig getest door zijn eigen AST-ers en werkplaatsreceptie voor hij het op de markt bracht. Het oordeel van de gebruikers is positief. Dossiers zijn compleet, de planning verloopt soepel en het bespaart tijd. Zo blijft er genoeg tijd over om schades tip top te herstellen.

Digitaal beschikbaar

In de AMT Extra – Schadeherstel vertelt Gijs hoe zijn systeem het schadeherstelbedrijf ondersteunt bij de Hiqure-certificering en hoe hij het heeft ontwikkeld. De AMT Extra – Schadeherstel valt vrijdag bij ruim 2000 autoschadeherstelbedrijven op de mat. Geen schadehersteller? Geen nood. We hebben de AMT Extra digitaal beschikbaar gemaakt.  Inloggen op AMT.nl, of een gratis registratie aanmaken is voldoende. Klik hier om de AMT Extra – Schadeherstel te bekijken.

Reageer op dit artikel