nieuws

Video: Nog één keer terugkijken op Auto Prof – AMT Live Gorinchem ’19

Home 1151

Na vele berichten over het kennisprogramma, de liveblog gedurende Auto Prof – AMT Live en natuurlijk het fotoverslag kijken we nog één keer terug op hét vak- en kennisevenement. Belangrijk want de eerstvolgende is pas in 2020. Proef de sfeer van drie dagen kennis tanken in Gorinchem, zie de demonstraties en hoor wat andere professionals van het evenement vonden in deze video-terugblik.

Video: Nog één keer terugkijken op Auto Prof – AMT Live Gorinchem ’19

Ga nog even mee terug naar drie dagen kennis tanken in Evenementenhal Gorinchem. Vele demonstraties vonden plaats en natuurlijk bomvolle kennissessies. Kijk maar mee en zet 11, 12 en 13 februari 2020 alvast in de agenda. Dan vindt de volgende editie plaats, opnieuw in Evenementenhal Gorinchem. Let op, de editie in Hardenberg vindt niet meer plaats.

 

Meer Auto Prof – AMT Live Gorinchem 2019

Je kan het bijna niet gemist hebben, maar ook de moeite waard om nog eens terug te lezen zijn onderstaande artikelen:

 

 

Reageer op dit artikel