nieuws

Goed voorbereid naar Auto Prof – AMT Live met de Beursgids

Home 1181

Het is bijna tijd om nieuwe kennis te tanken, demonstraties en wedstrijden bij te wonen en collega’s, specialisten en anderen te ontmoeten om te netwerken en kennis te delen. Er staat een vol programma met onder andere zestien kennissessies klaar in Gorinchem op 12, 13 en 14 februari. Bij de ingang ontvang je de Beursgids, maar wil je nu al alle details weten? Lees de Beursgids alvast digitaal!

Goed voorbereid naar Auto Prof – AMT Live met de Beursgids
De beursgids wijst je de weg tijdens Auto Prof - AMT Live met o.a. het kennissessies-schema.

We begrijpen dat het best een uitdaging is. Een middag vrij nemen, naar Evenementenhal Gorinchem reizen en vervolgens nog kiezen wat je allemaal wil Leren, Beleven en Ontmoeten. De tweede editie van Auto Prof – AMT Live Gorinchem opent  van dinsdag 12 t/m donderdag 14 februari de deuren. Elke dag zijn de deuren geopend van 15.00 uur tot 22.00 uur, extra interessant is het kennisprogramma met vier rondes welke starten om 17.30 uur, 18.30 uur, 19.30 uur en 20.30 uur.

Beursgids toont complete programma

De laatste weken las je al veel updates over de kennissessies en partners van Auto Prof – AMT Live. Al die informatie krijg je bij binnenkomst in Gorinchem uitgereikt in een handige kleine beursgids. Niet meer een groot magazine, maar net als in Hardenberg een klein formaat welke in de broekzak past. Wil je nu alvast een compleet overzicht van alle zestien (!) kennissessies, de demonstraties en primeurs? Hieronder kun je de Beursgids alvast digitaal doorbladeren. (Liever als PDF downloaden? Dat kan hier)


Gast van AMT: Goed voorbereid naar Gorinchem!

Om niets te missen kan je via amt.nl/autoprof-amtlive je bezoek voorbereiden. Hier vind je ook de sfeerimpressie van Auto Prof – AMT Live Gorinchem 2019. Niet voor niets zeggen we: Kom Leren, Beleven en Ontmoeten!

Auto Prof – AMT Live is op 12, 13 en 14 februari 2019 te bezoeken in Evenementenhal Gorinchem. De openingstijden zijn op alle beursdagen van 15.00 tot 22.00 uur. Meer informatie is te vinden op de website van Auto Prof – AMT Live.  Je kan nu al inschrijven en we nodigen je van harte uit als gast van AMT. Gebruik hiervoor de code 71923101 op de inschrijfpagina of gebruik direct deze link.

Reageer op dit artikel