nieuws

Eline racet over Auto Prof – AMT Live

Home 2176

Evenementenhal Gorinchem puilt uit van de automotive kennis deze dagen tijdens Auto Prof – AMT Live. Gister bezocht Eline de Vries, bekende vlogger van #Itsmydrive, het evenement. Ze sprak met standhouders, sprekers van de kennissessies, en deed mee aan diverse demonstraties. Bekijk de vlog en ontdek waarom je vandaag nog naar Gorinchem moet afreizen!

Eline racet over Auto Prof – AMT Live
Waarom je nog naar Gorinchem moet komen? Eline laat je zien wat je anders mist van Auto Prof - AMT Live.

Eline maakte voor ons een mooie vlog van Auto Prof – AMT Live Gorinchem door de ogen van de bezoeker. Waarom mag je het evenement niet missen? Kom vanmiddag op de laatste dag nog kennis tanken in Gorinchem. Nog geen toegang? Registreer je gratis als gast van AMT via deze pagina.

 

Reageer op dit artikel