nieuws

Auto Prof – AMT Live: Gelukkig hebben we de foto’s nog…

Home 3086

Auto Prof – AMT Live: Gelukkig hebben we de foto’s nog…
Ruim 100 standhouders toonden hun gereedschappen en diensten. Veelal door demonstraties te verzorgen.

Het zit er op, drie dagen kennis tanken tijdens de tweede editie van Auto Prof – AMT Live in Gorinchem. De kennisdomes zaten bomvol, er waren talloze demonstraties en nog veel meer leerzame gesprekken. Kijk met ons mee terug op dit feestje voor de branche en geniet nog even na. Heb je het gemist? Op 11, 12 en 13 februari 2020 kan je weer terecht in Gorinchem voor een flinke dosis kennis, contacten en fun.

Tjonge wat waren dat drie mooie dagen Leren, Beleven en Ontmoeten. We maakten heel veel foto’s, hieronder zie je alvast de eerste selectie welke ook in het fotoverslag van AMT 2 (verschijnt vrijdag 22 februari) zijn terecht gekomen. Wil je nog meer terugkijken? Lees dan de Liveblog hier terug.

Opvallen deden ze wel, onze opblaasbare kennisdomes.

 

Ten opzichte van Hardenberg hadden we twee fors grotere domes, maar ook die zaten stampvol zoals hier bij de kennissessie ‘Werkplaats van de toekomst’ door Innovam.

 

Ook in Gorinchem werd je bijgepraat over de APK. Van visuele roetfiltercontrole tot mistlamphoogte, maar ook: Mag je een héle vieze auto weigeren? “Ja!”, zegt RDW. “Arbo gaat boven de keurplicht”.

 

Bij Equipment Group Holland kon je niet alleen je laskunsten laten zien, maar ook virtueel spuiten.

 

De Wegenwacht zoekt nieuwe mensen, zo te zien was er hier een match!

 

Bij Febi draaide het drie dagen om distributiekettingen. In de kennissessie, in de speciale training op woensdagmiddag én op de stand.

 

Tijd voor vermaak is er ook bij veel stands. Van een Bugatti Chiron van Lego bouwen bij OOMT tot de beste tijd neer etten bij Distrigo / EuroRepar.

 

Nieuwe en slimme tools waren ook volop zichtbaar waaronder deze handige Snap-on videoscope.

 

Opnieuw konden bezoekers mee doen aan de AMT Blackbox-actie. En dat deden ze massaal. Raad alle vijf de onderdelen goed en win een PlayStation 4!

 

Na Hardenberg opnieuw een overvolle kennisdome bij de kennissessie ‘Fuel trims helpen bij diagnose’ door Marco van Wijk.

 

Er werden ook volop demonstraties gegeven. Hier zien we een wielenwas/straalmachine in actie. Aangekoekte remstof is in no-time verwijderd en het wiel is klaar om te spuiten.

 

Ook bij ACtronics werd volop kennis uitgewisseld, vooral over elektronica-onderdelen en turboactuatoren waar ook de kennissessie over ging.

 

Elektrisch handgereedschap wint al jaren aan populariteit. Het aanbod in Gorinchem was groot, waar Snap-on met een flinke stand veel aandacht opeiste.

 

Druk? Ja, lekker druk was het drie dagen lang in Gorinchem met meer bezoekers dan in 2018 een prachtige editie. Tot volgend jaar in Gorinchem op 11, 12 en 13 februari 2020!

 

 

 

Wat is 3D-printen, en staat er in de toekomst een 3D-printer in de werkplaats? Wereldwijde marktleider Ultimaker gaf een boeiende kennissessie.

 

Jeroen Vertongen, ondernemer en futuroloog vertelde in zijn kennissessie over het autobedrijf van overmorgen naar aanleiding van zijn reis naar Silicon Valley. Gemist? Kom op 26 maart naar AMT Future Talk! Futuretalk.amt.nl

 

Wat hebben we zelf ook genoten met (een deel van) Team-AMT. Zien we je volgend jaar weer in Gorinchem? Zet 11, 12 en 13 februari 2020 in je agenda om opnieuw heel veel nieuwe kennis te tanken!

Reageer op dit artikel