nieuws

Tot vanmiddag op Auto Prof – AMT Live!

Home 930

Vanmiddag om 15.00 uur openen we de deuren van ons vak- en kennisevenement Auto Prof – AMT Live Hardenberg. De afgelopen weken zag je heel wat berichten langskomen over de 16 kennissessies, demonstraties, wedstrijden en primeurs. Kom je ook? Toegang is gratis na registratie. Geen tijd? Volg dan onze Liveblog!

Tot vanmiddag op Auto Prof – AMT Live!
Vol gas op de opbouw van Auto Prof - AMT Live in de Evenementenhal in Hardenberg. Welke kennis kom jij morgen tanken?

Het is ongetwijfeld druk op je werk. De werkplaats zit vol, klanten komen auto’s bekijken en noem zo maar op. En toch willen we je vragen naar Auto Prof – AMT Live Hardenberg te komen. Waarom? Dat lees je hieronder. Kun je écht niet, volg dan ons liveblog gedurende de komende dagen. Hier geeft de AMT-redactie gedurende de dag nieuwe updates. Van de start van kennissessies tot foto’s of korte video’s van demonstraties. Ook als je wel naar Auto Prof – AMT Live komt zeker interessant om te volgen.

Kom kennis tanken!

Welke kennis kom jij tanken in een van onze kennistheaters? Je herkent ze snel deze ‘domes’.

Leren, Beleven en Ontmoeten. Daar draait het al jaren om bij AMT Live, en zo nu we de handen ineen hebben geslagen met de organisatie van de Auto Prof vakbbeurzen. Je leert in zestien kennissessies, beleeft demonstraties en wedstrijden en ontmoet andere professionals, de sprekers, AMT-redactie en vele andere experts. Kortom, dit mag je niet missen.

Allereerst staan er zestien kennissessies op het programma. Deze vinden om 16:30 uur; 18.30 uur; 19.30 uur en 20.30 uur plaats in de vier ‘domes’ welke als kennistheater fungeren. Deelnemen aan de kennissessies is geheel gratis. Zorg wel dat je op tijd klaar zit, want vol = vol.

Hieronder een overzicht van de kennissessies. Meer weten per kennissessie? Bekijk ze op deze pagina.

Welke kennis kom jij tanken? Je kunt kiezen uit zestien Kennissessies. Op alle drie de dagen is het programma gelijk.

 

Kennistour

Naast de zestien kennissessies start om 17.30 uur de Kennistour vanaf het AMT-plein. Je kunt hier kiezen uit twee routes welke je onder begeleiding van een hostess volgt. Zo begeleiden we je samen met andere bezoekers langs vijf partners die allemaal een korte presentatie, demonstratie of vraag- en antwoord-sessie hebben voorbereidt van tien minuten. In ongeveer een uur tijd ben je zo heel wat wijzer geworden. Deelname is gratis.

Win een Playstation 4 of racecursus!

Natuurlijk is er ook veel te beleven. Zo demonstreren vele partners hun equipment. Van aircoserviceapparatuur tot uitlaatgasmeetapparatuur. Je leest hier het overzicht van demonstraties, wedstrijden en primeurs. Sla ook zeker onze AMT-stand niet over. Hier haal je je goodiebag op, maar doe ook zeker mee aan de AMT Black Box-wedstrijd. Weet jij welke vijf onderdelen we in de Black Box hebben verstopt? Noteer je antwoorden en wellicht win jij de Playstation 4 inclusief Formule 1 2018-game. Nog meer racefan? Bij ACtronics kun je zelfs een racecursus op circuit Assen winnen!

Deel je kennis

Tot slot Ontmoeten. Dat kun je overal op Auto Prof – AMT Live. Natuurlijk ontmoet je experts bij de standhouders, deel je kennis en ervaring en ontmoet je andere autotechnici. Het AMT-plein staat hier centraal in. Ook kun je hier napraten met de sprekers van de kennissessies. En wil je meer weten over AMT, of juist iets kwijt aan de AMT-redactie? Ook zij zijn hier te vinden. Wat kan beter aan AMT? Heb je tips voor de redactie voor een reportage? Of raak je juist niet ingelogd op AMT Garageforum? We horen het graag.

En dol op techniek? We nemen deze Stelvio Q mee naar ons plein. Techniek om van te smullen zo’n Quadrifoglio-uitvoering met 510 pk uit een V6 met twee turbo’s, gaskleppen en onafhankelijke ECU’s.

 

Gast van AMT: Goed voorbereid naar Hardenberg!

Om niets te missen kan je via amt.nl/autoprof-amtlive je bezoek voorbereiden. Hier vind je ook de sfeerimpressie van de eerste gezamenlijke editie die eerder dit jaar in Gorinchem heeft plaatsgevonden. Niet voor niets zeggen we: Kom Leren, Beleven en Ontmoeten!

Auto Prof – AMT Live is op 16, 17 en 18 oktober 2018 te bezoeken in Evenementenhal Hardenberg. De openingstijden zijn op alle beursdagen van 15.00 tot 22.00 uur. Meer informatie is te vinden op de website van Auto Prof – AMT Live.  Je kan nu al inschrijven en we nodigen je van harte uit als gast van AMT. Gebruik hiervoor de code 61823001 of gebruik deze link.

Reageer op dit artikel