nieuws

Nieuw online platform helpt bij aanschaf en opbouw bedrijfswagen

Home 546

Je bent ZZP diagnosetechnicus, schade-expert of zoekt juist naar slimme bestelauto’s voor de distributie van onderdelen. Waar vind je dan antwoord op vragen als: Hoe richt ik de bedrijfswagen in? En hoe beveilig ik de auto? Er is een nieuw online platform gelanceerd dat jou als ondernemer helpt bij het maken van de juiste keuzes in het aanschaf- en opbouwtraject van jouw bedrijfswagen.

Nieuw online platform helpt bij aanschaf en opbouw bedrijfswagen

JouwBedrijfswagen richt zich op de zelfstandig ondernemer en MKB’er die zich oriënteert op een bestelauto, pick-up, elektrische bus of anderszins bedrijfswagen tot 7,5 ton. De website biedt ervaringsverhalen van collega-ondernemers uit diverse branches, informatie, nieuws en tips en helpt jou met het beantwoorden van vragen over specifieke onderwerpen. Blijf op de hoogte van nieuws en relevante artikelen over lichte bedrijfswagens door je te abonneren op de tweewekelijkse nieuwsbrief en volg het platform op Instagram, Facebook, Twitter en LinkedIn.

JouwBedrijfswagen is onderdeel van VakMediaNet.

Reageer op dit artikel