nieuws

Auto Prof – AMT Live maakt thema’s voor debuuteditie in Hardenberg bekend

Home 1462

Auto Prof – AMT Live maakt thema’s voor debuuteditie in Hardenberg bekend
Kom Leren, Beleven én Ontmoeten tijdens Auto Prof - AMT Live Hardenberg 2018!

De vakbeurs Auto Prof viert dit najaar in Hardenberg zijn eerste editie in combinatie met kennisevent AMT Live. Na de succesvolle samenwerking in Gorinchem eerder dit jaar, vindt het event ook in Hardenberg plaats onder de nieuwe naam Auto Prof – AMT Live. Door de samenvoeging breidt de beursvloer uit met onder andere 4 grote kennistheaters waar diverse sprekers in actie komen om actuele thema’s uit de automotive sector te bespreken.

“Het succesvolle debuut in Gorinchem smaakt naar meer. In Hardenberg gaan we ons kennisaanbod nog beter afstemmen op de wensen van bezoekers. Een belangrijke doelstelling is dat naast het delen van kennis met vakprofessionals op werkplaatsniveau, ook het kennisaanbod is afgestemd op de managementlagen in de branche”, zegt Roy Mulder, Adviseur van Auto Prof – AMT Live.

“We hebben veel contact met onze doelgroep door onze specifieke thema-aanpak, het succesvolle AMT Garageforum, onze Facebook-groep en onze evenementen. Op basis van vele gesprekken en het online gedrag van onze doelgroep weten we precies wat er bij hen speelt. De ‘hot topics’ nemen we mee naar Auto Prof – AMT Live in Hardenberg. Op deze manier weten we zeker dat we de juiste thema’s aanbieden”, legt AMT-hoofdredacteur Tom Polman uit.

Concept krijgt kennisinjectie

Welke kennis kom jij tanken in een van de vier kennistheaters?

Door de samenwerking met AMT Live krijgt het oorspronkelijke concept van Auto Prof een kennisinjectie. Mulder: “De vakbeurs is een begrip in Hardenberg, al bijna 20 jaar komen er duizenden professionals uit de automotive branche naar het event. Door de jaren heeft Auto Prof zich ontwikkeld tot één van de belangrijkste automotive-events in Nederland op het gebied van relatie en transactie. Tijdens de laatste edities gaven bezoekers aan dat ze naast relatie en transactie ook op zoek zijn naar kennis en nieuwe inzichten. Door de samenwerking met AMT Live aan te gaan, geven we daar gehoor aan.”

Vier kennistheaters

AMT Live verzorgt in Hardenberg vier kennistheaters met als overkoepelende topics: Techniek, Werkplaats & Onderhoud, Werk & Opleiding en APK. In het kennistheater Techniek worden thema’s belicht als hybride/ev, transmissies, ondersteltechniek en olie & additieven. Professionals die meer willen weten over pass-thru, tools & equipment, aircoservice en diagnosestellen kunnen terecht in het theater Werkplaats & Onderhoud.

In het theater Werk & Opleiding staan de thema’s trainen voor de toekomst, arbo, duurzaamheid en klanttevredenheid centraal, en in het APK-theater zijn presentatie te volgen over roetfilters, cusumregeling en TPMS. Het kan zijn dat één van de onderwerpen in aanloop naar de beurs vervangen wordt door een actueler thema, aangezien de organisatie graag inspeelt op actuele thema’s.

Nieuwkomer: PSA Group

Met nog iets meer dan 100 dagen te gaan tot de eerste editie van Auto Prof – AMT Live in Hardenberg, raakt de beursvloer elke week meer gevuld. Het event zal in totaal verspreid zijn over 4 beurshallen. Uit de voorlopige inschrijvingen blijkt dat PSA Group voor het eerst gaat deelnemen aan de beurs. PSA Group koestert grote ambities op de aftermarket. Er wordt hard gewerkt aan de opbouw en uitbreiding van het nieuwe distributienetwerk. Ook in Nederland, waar PSA’s multimerkconcept nog een bescheiden plek inneemt, heeft PSA sterke groeiambities.

Schrijf je in als gast van AMT

Auto Prof – AMT Live is op 16, 17 en 18 oktober 2018 te bezoeken in Evenementenhal Hardenberg. De openingstijden zijn op alle beursdagen van 15.00 tot 22.00 uur. Meer informatie is te vinden op de website van Auto Prof – AMT Live.
De inschrijving is geopend. Je kunt je aanmelden als gast van AMT met de code 61823001, of gebruik deze directe link.

Meer weten over de kennistheaters? Bekijk de liveblog van Auto Prof – AMT Live Gorinchem

Reageer op dit artikel