nieuws

Sfeerfoto’s Auto Prof – AMT Live. Kom je vandaag ook?

Home 1755

Twee dagen Auto Prof – AMT Live zitten er op. Wie onze Liveblog heeft gevolgd weet wat er allemaal gebeurde. Wat kun je bijvoorbeeld met Social Media? Hoe helpen TI-websites je bij het sneller oplossen van een storing? Spreker Iwan Kennis: “Slechts twee van alle bezoekers tijdens mijn sessie gebruiken TI-websites. Zonde!”. Er valt dus nog genoeg te leren. Kijk mee naar enkele sfeerfoto’s, en wees natuurlijk welkom vandaag in Gorinchem voor dag 3 Leren, Beleven, Ontmoeten.

Sfeerfoto’s Auto Prof – AMT Live. Kom je vandaag ook?
Vier Kennistheaters waar je vele Kennissessies kan volgen. Vandaag is je laatste kans. Om 15.30 start de eerste ronde, en daarna elk uur tot 19.30 uur.

Een goed gevuld theater en in de hoek diverse banden met schade. Michiel van Koeverden werkt bij Nederlands enige bandenfabrikant, Apollo Vredestein. Zijn afdeling (Tyre Information Centre) doet de ‘lastige garantiegevallen’. En dus komt het allemaal voorbij: trillingen, schokbreuk, spanningsverlies, onregelmatige slijtage. Van Koeverden toont een hele reeks defecten en gaat uitgebreid in op de oorzaken. Vanavond om 19.30 uur kun je voor de laatste keer zijn Kennissessie volgen. En zo zijn er nog zeventien Kennissessies waarin je kennis op kan doen. Van automaatbakspoelen tot omgaan met lastige klanten. Bekijk het overzicht van alle andere Kennissessies. Je vind deze ook in het beursboekje en de beursspecial welke je ontvangt bij binnenkomst in Evenementenhal Gorinchem.

Bekijk hier onze Liveblog van de eerste twee dagen

Tot vanmiddag!

Om 15.00 uur openen de deuren en pas om 22.00 uur sluiten ze weer. Bezoek dus Kennissessies, ga langs bij de vele standhouders en vergeet tussendoor ook niet langs te komen in het AMT Café. Midden op de beursvloer tussen de Kennistheaters schenken we hier graag een frisdrank of lekker biertje voor je in. En natuurlijk horen we meteen graag wat jij van AMT vind.

Heb je nog geen toegangskaart? Toegang tot Auto Prof – AMT Live vraag je snel en eenvoudig aan via www.autoprof-amtlive.nl. Bij registratiecode vul je 71800023001 in en voilà, je gratis e-ticket valt in je mailbox. Je kunt ook deze directe link gebruiken.

Alvast sfeer proeven? Bekijk de foto’s hieronder

Foto's

Reageer op dit artikel