nieuws

Terugblik AMT Live dag 1. Kom jij vandaag ook?

Home 1750

De eerste dag van AMT Live 2017 zit er op en vandaag gaan we verder met Leren, Beleven en Ontmoeten. Hieronder een korte sfeerimpressie van dag 1 met onder meer de Powersessie voor ondernemers, volle kennistheaters en heel veel kennisuitwisseling. Kom jij vandaag ook? Het programma is nóg voller vandaag!

Terugblik AMT Live dag 1. Kom jij vandaag ook?
Volle theaters, een populaire Kennistour, vele demonstraties en wedstrijden. Dát is AMT Live. Kom je ook? Vanmiddag start dag 2.

Vandaag staat dan wel geen ochtendtraining op het programma, maar om 13.30 openen wel de deuren van Autotron Rosmalen voor weer een dag kennis tanken. Je kan in zes rondes kiezen uit vier kennissessies. En ook de Kennistour welke gister goed is bezocht staat om 15.30 uur op het programma. Mis ook zeker niet de vele demonstraties bij de partners. En sla om 18.00 uur de finales Autotechnicus- en Bedrijfsautotechnicus van de Toekomst niet over. In deze interactieve finale gaan twee finalisten per wedstrijd aan de slag met diagnosestellen op het AMT Horecaplein.

Schrijf je vandaag nog gratis in

Al plannen om naar AMT Live te komen? Heel goed, vergeet niet je e-badge uit te printen of op je smartphone te zetten.
Heb je je nog niet ingeschreven? Dat kan natuurlijk gewoon nog via deze pagina. Zien we je vanmiddag bij Autotron Rosmalen? En sla ook vooral onze AMT-stand niet over want in het AMT Café gaan we graag met je in gesprek onder het genot van een drankje.

Eerste fototerugblik op dag 1 AMT Live 2017

Volle kennissessie bij Robby Camps. Hij vertelde meer over F1-technologie in het AMT-theater

Reageer op dit artikel