nieuws

Brezan Autoparts neemt Distri Pieces Auto over

Home 704

Brezan Autoparts neemt Distri Pieces Auto over

De twee vestigingen van Distri Pieces Auto in Luik zijn per direct overgenomen door Brezan Autoparts NV in België. Door de overname telt Brezan Auto NV nu 19 vestigingen door heel België.

Marc Vanbergen van Brezan Autoparts NV: “Met de twee vestigingen versterken we onze positie op de Belgische markt. De huidige vestiging van Brezan in Luik integreren we in het huidige pand van Distri Pieces Auto. Door de integratie van de vestiging Luik en de uitbreiding met de vestiging Jemeppe-Sur-Meuse, ontstaat een nog beter Brezan-aanbod in de regio Luik. We zijn ervan overtuigd dat we de werknemers en huidige klanten van Distri Pieces Auto met een nog ruimer aanbod aan ons kunnen blijven binden”.

Door de overname telt Brezan Auto NV nu 19 vestigingen door heel België. Daarmee verstevigt de organisatie haar positie als een top-5 speler op de Belgische automotive aftermarket. In Nederland telt de Brezan-organisatie 114 vestigingen.

Reageer op dit artikel