nieuws

Wat ging er mis tussen jou en je (voormalige) werkplaatsformule?

Home 2811

Wat ging er mis tussen jou en je (voormalige) werkplaatsformule?
Voor de 20 meest waardevolle reacties hebben we een 680 gram terugslagloze bankhamer met ergonomisch handvat. De composiet schacht loopt van de kop door in het handvat en levert daardoor een grotere slagkracht en dempt vibraties. Interne stalen kogels staan garant voor een maximaal terugslagvrij effect.

Onze successen delen we graag. Over mislukkingen zijn we terughoudender. Jammer, want juist van fouten kun je leren. Ging er iets verkeerd tussen jou en je (voormalige) garageformule? Deel het en scoor een Snap-on bankhamer, zonder terugslag!

Begonnen in Mexico, maar inmiddels in meer dan 100 steden over de hele wereld: ‘Fuckup Nights’. Ondernemers vertellen er over hun mislukkingen. Heel verfrissend want we zijn gewend alleen de succesverhalen te horen. Jammer, want falen is balen, maar je kunt er wel van leren. Wat precies? Kijk hier maar naar een verslag van een Fuckup Night met eindhovense ondernemers.

Goed, leren van mislukkingen dus. En dat terwijl we in AMT juist altijd successen delen. Zeker als het over werkplaatsformules gaat. Voorbeeld? Hier vind je een reeks auto-ondernemers die uitleggen wat er zo goed is aan hun werkplaatsformule. Maar tegenover al die successen staan natuurlijk ook mislukkingen.

In een thema-artikel over werkplaatsformules in AMT 11 gaan we lering trekken uit die mislukkingen. Dus ging er iets mis tussen jou en je (voormalige) werkplaatsformule en heb je de moed dat te delen met de AMT-lezers? Geef dan liefst zo uitgebreid mogelijk antwoord op onderstaande vragen en scoor een snap-on terugslagloze bankhamer. Wil je anoniem blijven voor de AMT-lezers? Geef dat aan in het formulier. Je kan het formulier tot 7 november invullen.

Reageer op dit artikel