nieuws

Werkplaats- en techniekvideo’s bij AMT

Home 1251

Zet maar uit die TV want AMT presenteert op video: Wat vindt AMT-Topmonteur Henk Moesker van roestoplosser Reactor? Wat is er bijzonder aan Ford’s nieuwe EcoBlue-dieselmotor? Hoe demonteer je klemmende gloeibougies? Echt schone verbranding, hoe ziet dat eruit? En: Een rondje met een zuinigheidsvoertuig: hoe lang draait de motor?

Werkplaats- en techniekvideo’s bij AMT
Bekijk de vele video’s in het AMT Maaddossier.

We werken er hard aan, maar voorlopig zitten er nog geen video’s in de papieren AMT die maandelijks in je brievenbus valt. Maar geen nood, video’s die bij de AMT-artikelen horen nemen we op in ons Maanddossier op www.amt.nl/8-2016.

DSG-problemen én oplossingen

Oh, en dan nog iets: het zijn niet alleen video’s die er niet meer bijpassen in zo’n 100-pagina’s dikke AMT. Het is nog veel meer. Neem de artikelen over DSG-problemen én oplossingen. Die zou je er graag nog eens bij hebben als je de Stap voor stap DSG-olieverversen in de jongste AMT bekijkt.

Waarom geeft de diagnosetester zo’n rare omschrijving? 

Video’s en aanvullende info bij de artikelen in AMT vind je in het online AMT Maanddossier.

Video’s en aanvullende info bij de artikelen in AMT vind je in het online AMT Maanddossier.

Ander voorbeeld: Als je in AMT 7/8 leest waarom het soms mis gaat met de foutcodes en omschrijvingen die je diagnosetester geeft, dan zou het best lekker zijn als je daar een uitgebreide Powerpoint van Hella Gutmann bij had die duidelijk uitlegt hoe een ECU communiceert.

Gebruik het!

Gelukkig, dat kan! Je vindt deze en nog veel meer aanvullingen op de artikelen in de jongste AMT in ons Maanddossier op www.amt.nl/8-2016. Gebruik het!

Reageer op dit artikel