nieuws

Stel diagnose aan motoren en turbo’s

Home

Stel diagnose aan motoren en turbo’s
Hoe herken je turboschade? Neem deel aan de turbo-kennisquiz bij Turbo’s Hoet.

Op een beurs loop je een rondje, bekijk je nieuwe producten en maak je wellicht een praatje. Heel anders gaat het er aan toe op AMT Live. Leren, beleven en ontmoeten staan centraal. Leren doe je van verschillende gastsprekers in meer dan twintig kennissessies. En wat valt er te beleven? Van diagnose stellen aan motorblokken tot turbo-analyse. Hoe zit dat?

Over exact drie weken openen we de deuren van AMT Live. Vanaf 13.30 uur ben je welkom bij Autotron in Rosmalen. Vorige week dinsdag maakten we meer bekend over de diverse kennissessies en gastsprekers in Verdien geld met kennis. Ook ontdekte je wat APK, lease en dieselgate met elkaar gemeen hebben. En we zijn er nog niet. Deze week maken we meer details van de kennissessies bekend. Vandaag kijken we naar de term Beleven. Wat valt er te beleven op AMT Live? Wat mag je niet missen? En ook niet onbelangrijk: er zijn leuke prijzen te winnen!

Stel de juiste diagnose!

AMT Live is meer dan leren van kennissessies. Beleef de autobranche middels demonstraties, presentaties en ga vooral zelf aan de slag met diagnosestellen!

AMT Live is meer dan leren van kennissessies. Beleef de autobranche middels demonstraties, presentaties en ga vooral zelf aan de slag met diagnosestellen!

Ook dit jaar is de ANWB Wegenwacht weer van de partij als AMT Live-kennispartner. Vorig jaar maakte je kennis met de Wegenwacht-voertuigen. Interessant om te zien waarmee Wegenwachters op pad zijn, maar leuker is natuurlijk het werk dat ze doen. Dit jaar kun je dat zelf ervaren! Bij de ANWB Wegenwacht vind je twee motoren op een bok en twee auto’s. Stel net als Wegenwachters met beperkte hulpmiddelen het snelst en efficiëntst de juiste diagnose en maak kans op een leuke diagnosetool.

Door naar turbotechniek. Bij de specialisten van Turbo’s Hoet vind je schade-onderdelen van turbo’s en diverse opengewerkte turbo’s. Hoe het defect is ontstaan is vaak te achterhalen aan de hand van verkleuringen, slijtagepatronen of andere kenmerken. Weet jij tijdens de turbokennisquiz de tien multiple choice-vragen foutloos te beantwoorden, dan maak je kans op een opengewerkte turbo. Verder kun je nog verschillende demonstraties volgen over nieuwe apparatuur: ontdek de mogelijkheden van de scope of hoe persluchtgereedschap sneller sleutelen mogelijk maakt.

Gratis naar Boot Camp 2016 

Van 26 tot 28 mei 2016 organiseert AMT de vierde editie van AMT Diagnose Boot Camp. Wil jij kans maken op een vrijkaart t.w.v. € 499,-? Los dan de storing op AMT Live op!

Van 26 tot 28 mei 2016 organiseert AMT de vierde editie van AMT Diagnose Boot Camp. Wil jij kans maken op een vrijkaart t.w.v. € 499,-? Los dan de storing op AMT Live op!

Afgelopen juni organiseerden we de derde editie van AMT Diagnose Boot Camp. Opnieuw een groot succes. De inschrijving voor de editie van 2016 is geopend en dertig van de 96 plaatsen zijn al vergeven. Wil jij er volgend jaar ook bij zijn? Schrijf je vandaag nog in. Maar wacht even, je kan ook een vrijkaart winnen voor AMT Diagnose Boot Camp 2016! Hoe? Kom naar het AMT Ontmoetingsplein. Anton van der Linden van ALautodiagnose brengt een Fiat Stilo met een storing mee. Aan jou de taak deze storing zo efficiënt mogelijkop te lossen. Elke dag vergeven we een vrijkaart voor AMT Diagnose Boot Camp t.w.v. € 499,-. Ga jij de uitdaging aan?

Nog meer belevenissen

De RDW is een kennispartner van AMT Live en pakt uit met een APK keuringsstraat van de toekomst. Alle APK keurmeesters en -keuringsstations ontvangen per brief een persoonlijke uitnodiging voor AMT Live. Mis de speciale kennissessie van RDW niet. Op beide dagen kun je om 16.00 uur en 18.30 uur meepraten over diverse APK gerelateerde onderwerpen. Ook de ATC gaat hier graag met je in gesprek en heeft een speciaal aanbod voor APK-keurmeesters.

Natuurlijk mag je de finale van de Autotechnicus van de Toekomst-verkiezing niet missen op de tweede dag van AMT Live.

Download de gratis app!

Altijd op de hoogte zijn? Volg dan onze website www.amtlive.nl. Hier kun je je ook gratis inschrijven met uitnodigingscode AMTABO. Op de website vind je ook de gratis AMT Live-app. Handig voor op AMT Live, want je vindt er niet alleen alle praktische informatie, maar je ontvangt ook een herinnering over de start van de volgende kennissessies. Downloaden dus!

Reageer op dit artikel