nieuws

AMT Live: Talent gezocht!

Home

AMT Live: Talent gezocht!

Hét live kennisevenement voor auto-ondernemers en -technici van 2014 komt eraan. De derde editie van AMT Live vindt plaats op 18 en 19 november in het Autotron in Rosmalen. Aan de inhoud van de kennissessies wordt nog volop gesleuteld, maar er is méér te beleven. We zoeken namelijk talent!

AMT Live staat net als vorig jaar in het teken van Leren, Beleven en Ontmoeten. Er is volop interactie op de pleinen, er zijn leerzame kennissessies en op het testcircuit van Autotron beleef je boeiende autotechniek van nabij. Daarnaast vragen we je aandacht voor twee belangrijke momenten: de finale van de AMT-ATG Kennistest en de uitreiking van de AMT Automotive Young Talent Award.

Win prijzen op de AMT-ATG Kennistestfinale

We beginnen met de AMT-ATG Kennistest. In 2012 hielden we een jaar lang een kenniscompetitie in samenwerking met opleider ATG. Uiteindelijk werd Tom de Baere gekroond tot beste diagnosespecialist. In de aanloop naar AMT Live zetten we een reeks splinternieuwe AMT-ATG Kennistesten op AMT.nl. Nieuwe vragen, nieuwe prijzen. De finale vindt plaats op AMT Live. De eerste Kennistest nadert zijn sluitingsdatum. Nog kans maken op de eerste vijf finaleplaatsen? Doe vandaag nog mee aan de eerste Kennistest met als onderwerp ‘Common rail in de praktijk’.

AMT Automotive Young Talent Award

Dan de Young Talent Award. Hoe mooi is het vak van autotechnicus? Dat laten we zien met de AMT Automotive Young Talent Award. De hedendaagse autotechnicus is niet meer dezelfde als dertig jaar geleden. De technieken zijn complexer, meer inzicht is vereist evenals een goede communicatie met de klant. Zijn ze schaars, de autotechnici die dat allemaal in zich hebben? Of loopt er eentje rond in jouw bedrijf? Geef hem of haar dan op voor de Young Talent Award!

Hoe meld ik me aan?

Heb jij een talentvolle autotechnicus tussen de 21 en 30 jaar oud in dienst die het verdient om de Automotive Young Talent Award te winnen?
Stuur ons dan een uitgebreide motivatie waarom juist deze autotechnicus het verschil maakt in de werkplaats. Stuur je motivatie (max. 1 A4’tje) met contactgegevens en foto naar amt@reedbusiness.nl. Doe dit voor 1 september.
Uit alle aanmeldingen selecteren we tien genomineerden. Daarna is het aan de lezers van AMT om te stemmen. Die stemmen tellen voor de helft mee in de eindscore, naast de beoordeling door de vakjury. Op AMT Live vindt de bekendmaking en uitreiking van de award plaats.

Wat is er te winnen?

De prijzen maken we binnenkort bekend. Natuurlijk komt er in AMT na AMT Live een ‘Trots op het vak’ met de winnaar en een reportage over het bedrijf van het winnende talent. Dus waar wacht je op, waardeer jouw jonge talent en geef hem of haar op vóór 1 september.

Reageer op dit artikel