nieuws

Deze ATC-lezingen mag je niet missen!

Home

Deze ATC-lezingen mag je niet missen!

Als abonnee van AMT zie je maandelijks een verslag van een van de regionale ATC-lezingen in je vakblad. Op de ATC Agenda-pagina zie je de geplande lezingen voor de volgende maand. De AMT van maart, de eerste in de ‘nieuwe stijl’, verschijnt een weekje later. Daardoor vallen enkele ATC-lezingen buiten de publicatie. We willen ze je niet onthouden.

De noordelijke ATC-afdelingen, Zwolle, Groningen, Friesland en Drenthe, nodigen je uit voor het bijwonen van een megalezing op 26 maart in Heerenveen. Onderwerp van de lezing is de SkyActiv techniek van Mazda. Wij schreven eerder uitgebreid over SkyActiv-techniek, en Bart Cieremans neemt je graag nog eens mee in deze brandstofbesparende filosofie van Mazda.
Cieremans is technisch trainer bij TTA-international en verzorgt de trainingen voor Mazda. Bovendien ontwikkelt Mazda door. Gaat de compressieverhouding van de SkyActiv-benzinemotoren nog verder omhoog dan 14:1? Lees het in april in AMT 4. De locatie van deze megalezing is het Friesland College, aan de Saturnus 7 in Heerenveen. Vanaf 19.45 uur ben je van harte welkom. Meld je wel aan, vóór 22 maart via: secretaris@atc-groningen.nl.

Meer SkyActiv

Op dinsdag 25 maart ontvangt ATC-afdeling Rotterdam Marc van der Linden. Hij was jaren werkzaam als technisch trainer bij een importeur in het premiumsegment maar besloot in 2006 het onderwijs in te gaan. Hij schreef lesmateriaal voor niveau 3 en 4. Van der Linden grijpt SkyActiv van Mazda aan met de vraag: is deze motor nu werkelijk uitgerust met zo bijzondere techniek? De locatie van deze lezing is Swedoro, Michelangelostraat 46 te Rotterdam. Vanaf 19.30 ben je van harte welkom.

APK update-avond

Nog een dag eerder, op maandag 24 maart, is Martin Pardoel van opleider PSB te gast. PSB staat voor Particuliere School Benschop. Daar staat APK centraal. Pardoel bespreekt de APK-keuring anno 2014, de nieuwe APK-examens, de werking van de digitale regelgeving en de app van PSB. Vanzelfsprekend kun je met alle overige vragen omtrent APK ook bij Pardoel terecht. Locatie van deze lezing is Scalda aan de Edisonweg 4a te Vlissingen.

Alle lezingen inzien? Neem een kijkje op de vernieuwde website van de ATC. Daar vind je per afdeling de actuele agenda.

Reageer op dit artikel