nieuws

Lebon&Gimbrair wijst weg in werkplaatsequipment

Home

Lebon&Gimbrair wijst weg in werkplaatsequipment

Werkplaatsinrichter Lebon&Gimbrair heeft haar website flink opgefrist. U maakt er kennis met werkplaatsapparatuur, technische trainingen voor autotechnici en recente projecten die Lebon&Gimbrair gerealiseerd heeft.

Lebon&Gimbrair richt zich op twee belangrijke branches: Automotive en Industrie. De website biedt toegang tot waardevolle informatie voor beide branches. Het Automotive-gedeelte voert u door het complete programma werkplaatsapparatuur en -inrichting voor zowel personenautobedrijven als -truckspecialisten. Ook schadeherstelbedrijven vinden er veel van hun gading.

Interessant is ook het hoofdstuk ‘Trainingen’, waar diverse trainingen de revue passeren voor autotechnici. Ze richten zich vooral op wieluitlijning, zowel theoretisch als praktisch. Er zijn trainingen voor starters, gevorderden en specialisten en zelfs een maatwerktraining behoort tot de mogelijkheden.

Wilt u inspiratie opdoen voor uw eigen werkplaats? Bekijk dan de recent gerealiseerde projecten van Lebon&Gimbrair. U vindt ze op de website, evenals de volledige catalogus (Olie, Vet en Brandstof).

Auke Cupédo (Redactie Auto & Motor TECHNIEK)

Reageer op dit artikel