nieuws

Kühne presenteert nieuwe AutoMaster-Babes kalender

Home

Kühne presenteert nieuwe AutoMaster-Babes kalender

Voor de derde maal brengt Kühne Automotive een oogstrelende AutoMaster-Babes kalender uit. Daarop zijn 12 mooie dames vereeuwigd, die via een speciale promotiesite werden geselecteerd. U kunt de fraaie kalender tegen een gereduceerd tarief bestellen.

Maar liefst 100 potentiële babes hadden zich via www.automasterbabes.nl aangemeld. Vervolgens konden de sitebezoekers een stem uitbrengen op hun favoriete dame. Kühne registreerde 75.000 stemmen die door 15.000 unieke bezoekers werden uitgebracht. De 24 meest populaire dames mochten hun uitstraling en fotogeniekheid tijdens een heuse castingochtend aan een jury etaleren. De 12 gelukkigen werden daarna door een professionele fotograaf vereeuwigd.

Wilt u de AutoMaster-Babes 2009 kalender ook aan de muur? U kunt deze tegen een gereduceerd tarief bestellen via de website www.automasterbabes.nl of www.automaster-promoshop.nl

Auke Cupédo (Redactie Auto & Motor TECHNIEK)

Reageer op dit artikel