nieuws

Hella Actueel januari 2012

Home

Hella Actueel januari 2012

Aanpassen van de verlichting staat bovenaan in de top 10 van klantenwensen – vooral sinds de introductie van dagrijverlichting. Ook een ombouw naar xenon-koplampen of led-achterlichten is populair. Voor de garage kan dit ook een zinvolle optie zijn om een auto die te lang staat een wat couranter uiterlijk te geven om zo de verkoopkansen te laten stijgen.

Aanpassen van de verlichting staat bovenaan in de top 10 van klantenwensen – vooral sinds de introductie van dagrijverlichting. Ook een ombouw naar xenon-koplampen of led-achterlichten is populair. Voor de garage kan dit ook een zinvolle optie zijn om een auto die te lang staat een wat couranter uiterlijk te geven om zo de verkoopkansen te laten stijgen.

Reageer op dit artikel