nieuws

Bekijk nu al de video’s bij de nieuwe AMT!

Home

Bekijk nu al de video’s bij de nieuwe AMT!

Een uitlijnmeting binnen 90 seconden, een common rail injector in slowmotion, de nieuwe DAF MX-11 motor, ontwikkeling in uitlaatsystemen, racen op zonne-energie, 800 pk en luchtvering… Dat en nog veel meer leest u in het kakelverse nieuwe AMT magazine. Morgen ligt het op de mat bij de AMT-abonnee. Maar ook wie (nog) geen abonnee is, bekijkt nu vast de video’s en andere aanvullingen bij dit nummer!

Op de bank, in de kantine, achter het bureau of in bed, geen plek te gek voor het lezen van de papieren AMT. Maar papier heeft ook zo zijn beperkingen. Even linken naar een video of een gerelateerd artikel is er niet bij. Of toch wel? Bij veel artikelen in het AMT magazine staat een webadres en een QR-code die verwijzen naar het AMT Maanddossier. Dus, benieuwd naar die 9000 keer vertraagde injector en al die andere onderwerpen? Kijk hier!

En de artikelen?

En dan te bedenken dat dit nog maar de aanvullingen zijn. De artikelen waarop ze aanvullen vindt u hier.

Reageer op dit artikel