nieuws

Veel te beleven op AD-stand Auto Professioneel

Home

Veel te beleven op AD-stand Auto Professioneel

AD Benelux pakt groot uit op de Auto Professioneel en Schadeherstel Vakbeurs in Gorinchem. Op standnummer 191 staan elf AD-grossiers, zijn een groot aantal leveranciers te gast, presenteert AD het nieuwe AVDA-magazine én u kunt zich er inschrijven voor de online Garage Challenge…

De elf AD-grossiers komen uit verschillende regio’s. Ze praten u bij over hun assortiment en dienstverlening. De AD-leveranciers informeren u over hun nieuwste producten.

 

Alles voor de werkplaats

 

Ook AVDA (Alles Voor De Autotechnicus) is vertegenwoordigd op de stand van AD Benelux. AVDA biedt een uitgebreid en actueel programma over producten op en rond de werkplaats.

AVDA zorgt voor productdemonstraties en uitleg over verwerkingsmaterialen, onderdelen en accessoires en u ontvangt er het gratis AVDA-magazine.

 

Online game voor de automotive branche

 

Dan de Garage Challenge. Wie zich op de stand voor deze online game voor medewerkers in de automotive branche inschrijft, krijgt gratis de AD Benelux kalender 2012. En dat is nog maar het begin. Daarna zijn er iedere maand mooie prijzen te winnen, zoals een iPad, Xbox 360 en gereedschapssets. Kom dus de kalender halen voor die op is.

Erwin den Hoed (Redactie AMT)

Reageer op dit artikel