nieuws

Mijngrossier.nl breekt records

Home

Mijngrossier.nl breekt records

Het gaat goed met mijngrossier.nl. Afgelopen maand werden alle records gebroken: meer bezoekers, meer orders en meer omzet dan ooit te voor.

Het bekende bestelportaal doet goede zaken. Na de start in 2003 zat de gang er meteen goed in en sindsdien is de populariteit alleen maar toegenomen. Dit is voor een groot deel te danken aan de toename van het aantal functionaliteiten. “De investeringen die we de laatste tijd hebben gedaan worden door het autobedrijf gewaardeerd”, zegt Johan van der Hoeven, directeur Van Heck.

Recalls en modificaties

Een voorbeeld van zo’n functionaliteit is het toevoegen van technische data omtrent recalls en modificaties: “Voor het autobedrijf erg waardevolle informatie die bijzonder op prijs wordt gesteld”.

TopMec

In de nabije toekomst is er nog meer te verwachten. “Mijngrossier.nl zal een volledige integratie krijgen met ons nieuwste paradepaardje TopMec. Daarmee dichten we de kloof tussen hefbrug en onderdelenvoorziening”, zegt marketing directeur Tijmen Bos van Sator Holding.

15 miljoen omzet

Ten slotte de cijfers over juni. Maar liefst 4843 verschillende autobedrijven consulteerden de website. Daarop plaatsten ze maar liefst 145.000 orders, goed voor een omzet van 15 miljoen euro, de hoogste in het bestaan van mijngrossier.nl. Ook buiten Nederland doet mijngrossier.nl het goed. Zowel in Belgie als Frankrijk noteerde men eveneens klinkende cijfers in zowel orders, gebruikers en omzet.

Hans Doornbos (Redactie AMT)

Reageer op dit artikel