nieuws

TopMec vervangt werkplaatshandboek

Home

TopMec vervangt werkplaatshandboek

TopMec, de nieuwe werkplaatstool voor het moderne autobedrijf van Van Heck, draait momenteel proef bij verschillende autobedrijven in den lande. Hoe deze applicatie bevalt en wat de meerwaarde is voor het autobedrijf? Bekijk de video.

Vanaf september dit jaar komt de TopMec-app beschikbaar voor alle autobedrijven. Tot die tijd wordt deze tool intensief getest door een aantal gerenommeerde autobedrijven. Doel is om de laatste ervaringen en eventuele verbeteringen in de applicatie te verwerken zodat die straks nog beter aansluit bij de dagelijkse praktijk.

Info daar waar die hoort

Speerpunt van deze praktische app is om de efficiency van het autobedrijf naar een hoger niveau te tillen. TopMec fungeert als link tussen de monteur, de werkplaatschef en de receptie van het bedrijf. Kern van de app is dat de gebruiker de informatie krijgt aangeboden die noodzakelijk is voor zijn discipline.

Alle gegevens bij de hand

Een te repareren auto wordt direct in TopMec via het kenteken geïdentificeerd. Historie, voertuigspecifieke technische informatie, modificaties en recalls zijn via een keuzemenu zonder tussenkomst van papier oproepbaar.

Nog even geduld

De definitieve versie verschijnt zoals gezegd in september. Vanaf dat moment kan het autobedrijf de TopMec-app verkrijgen via een grossier uit het Business Partner Network van Van Heck.

Meer weten?

Bent u nieuwsgierig naar de praktijkervaringen van Bovag halvefinalist Vakgarage Anne Knol? Kijk dan hier.

En hier vindt u meer info over de rol die TopMec gaat spelen op de werkvloer.

Hans Doornbos (Redactie AMT)

Reageer op dit artikel