nieuws

NGK ‘BedaNGKt’ universele autobedrijven in Nederland en België

Home

NGK ‘BedaNGKt’ universele autobedrijven in Nederland en België

Als vaste klant stel je een mooi cadeau van je leverancier best op prijs. Tenzij je natuurlijk de blaren op je tong moet likken om zegelboekjes te vullen. Gelukkig zit het nieuwe BedaNGKt loyaliteitsprogramma van NGK slimmer in elkaar dan het ouderwetse zegelboekje.

NGK Spark Plug Europe gaat loyale universele autobedrijven in Nederland en Belgie belonen voor de aanschaf van bougies, lambdasensoren en andere NGK-producten. Hoe? Met loyaliteitsprogramma Bedangkt. “Dat is laagdrempelige en lucratief”, zegt NGK.

Hoe werkt Bedangkt?

Ieder aangeschaft NGK- of NTK-product levert punten op. Met die punten spaart het autobedrijf voor aantrekkelijke geschenken. “En dat gaat erg snel”, zegt NGK. “NGK gloeibougie- en bougieverpakkingen zijn ieder 1 punt waard, een doosje LPG LaserLine-bougies levert 5 punten op en een set bougiekabels 10 punten.” Bij aanschaf van een lambdasensor ontvangt het autobedrijf maar liefst 15 punten.

NGK-afhaalservice

Deelnemen is ook niet zo moeilijk. Even op www.bedangkt.nl of www.bedangkt.be het registratieformulier invullen. Daarna komt er een e-mail met inloggegevens terug. Eenmaal geregistreerd ontvangt het autobedrijf van NGK een verzamelbox voor lege NGK- en NTK-verpakkingen. De gratis NGK-afhaalservice haalt volle boxen op en vervangt die door nieuwe lege.

Aantrekkelijke geschenken

NGK controleert de verpakkingen en schrijft de punten bij. Op de bedangkt-site kan het universele autobedrijf 24/7 zijn puntensaldo opvragen, geschenken bekijken en bestellen. In het totaal maar liefst 600 verschillende. Die zijn ondergebracht in thema’s als Kantoor, Werkplaats, Sport, Vrije tijd en Multimedia. De geschenken variëren van spatbordbeschermers, looplampen en momentsleutels tot sportkleding, koffiezetapparaten en navigatiesystemen. Ook is het mogelijk door te sparen voor bijvoorbeeld een iPhone4S, iPad3 en een Full HD LED-tv. Alle geschenken zijn op de Bedangkt-site te bekijken en te bestellen.

Shoppen in de Bedangkt-winkel

Oké, laten we dat dan maar eens doen. Snel naar de bedangkt-site en shoppen maar. Een Uvex-veiligheidsbril kost 75 punten, een Hazet-momentsleutel 1190 en voor een iPad vraagt de winkel 4800 punten.

Slimme e-winkel

Wij bestellen een set NGK-spatbordbeschermers en een NGK e-Learning-CD. Totale schade: 45 Bonuspunten. Afrekenen? Nee, nog even niet. “Want”, zegt de Bedangkt e-winkel heel slim, “Als u die producten bestelt, bent u misschien ook wel geïnteresseerd in onderstaande producten”. Tussen de praktische gereedschappen die daar staan, vinden we verlengstukken voor de spatbordbeschermers. Heel handig. Zullen we die 10 Bonuspunten er dan ook nog maar tegenaan gooien?

Erwin den Hoed (Redactie AMT)

Reageer op dit artikel