nieuws

AMT Live, de laatste kaarten, de jongste primeur…

Home

AMT Live, de laatste kaarten, de jongste primeur…

Nog vijf dagen en dan gaat AMT Live. Samen met een reeks gerenommeerde partners presenteert AMT hét kennisevenement voor de automotive professional. Er zijn nog enkele kaarten beschikbaar, dus schrijf snel in en kom leren, testen en beleven op 15 mei in Expo Houten. Of lees eerst door voor de jongste AMT Live primeur, een superslimme diagnose-app…

Wat er te beleven is op AMT Live? We hebben een centrale werkplaats die uitnodigt om nieuwe ideeën op te doen. De werkplaatsreceptie toont de gigantische mogelijkheden die slimme bedrijfsautomatisering biedt. Op de pleinen om de werkplaats heen doet u inspiratie op over diagnose, onderdelenvoorziening, banden, smeermiddelen, gereedschappen, aircoservice, afvalverwerking, scholing van medewerkers en nog veel meer. Niet alleen passief, maar ook actief!

De beste partners

Op die inspiratiepleinen zijn niet de minste partners actief. Een paar namen? Wat denkt u van Mijngrossier.nl, Innovam, Hella, Dometic, Kühne, Toolspecial, AD, RecyBem, Tyreteam, Brezan en het Automotive Center of Expertise? Samen laten ze u al het nieuws op het gebied van Equipment, gereedschap, opleiding en werkplaatsefficiëncy live beleven.

Slimme werkplaatsapp

Rond die pleinen treft u meer AMT-partners. En ook zij presenteren nuttige nieuwtjes. We gaan ze hier niet allemaal uit de doeken doen, maar op de stand van AA-Equipment treft u er een die we u niet willen onthouden: de MAFCalc-app. Die innovatieve app maakt het gemakkelijk diagnose te stellen aan een van de lastigste sensoren, de luchtmassameter (in het Engels Mass AirFlow of MAF-sensor).

Superhandig!

MAFCalc-app vraagt om vier parameters: toerental, inlaatluchttemperatuur, inlaatluchtdruk en het aantal cilinders. Op basis daarvan berekent de app de juiste luchthoeveelheid in g/slag, kg/uur of g/sec. Zo is de waarde altijd te vergelijken met de uitlezing op de diagnosetester. Briljant van eenvoud, maar superhandig.

Topoptredens

Oh, en dan vergeten we nog bijna de vier technische theaters op de bovenverdieping van Expo Houten. Daarin treden topmensen van onder meer RDW, VACO, Valeo, Corbo, Toyota, Pon, Aumacon, de Rabobank, en AMT op. Kortom, graag tot ziens op 15 mei op AMT Live, maar haast u!

Erwin den Hoed (Redactie AMT)

Reageer op dit artikel